Atelierele Picapam – Atelier de Pictură +2 ani | Cluj-Napoca

17:15
Joi 09 Martie 2023
Cluj-Napoca

La Picapam se vede că ne place arta, având mereu pereții împodobiți de tablouri superbe ❤️

Te invităm la noi să așterni culoare așa cum îți dorești în fiecare a doua joi din lună, de la orele 17:15! 🖌

Vă puteți înscrie accesând următorul link:
https://forms.gle/o2y37k8A8cNhX6iy6

* Taxa este de 26 RON de copilaș și recomandăm ca vârsta minimă să fie de 2 ani, dar primim și copii mai mici dacă sunt curioși (vom fi alături pentru grijă și ghidaj). Înscrierea se consideră confirmată în momentul achitării taxei de participare în contul RO52BTRLRONCRT0644344501 (Beneficiar S.C. VIANDO EVENTS S.R.L.) ori prin BTPay direct în IBAN RO52BTRLRONCRT0644344501 sau prin Revolut la 0747094972. Nu este nevoie să sunați pentru a vi se confirma înscrierea. Vă rugăm să includeți toate detaliile de identificare necesare. Mulțumim!

Unde? Picapam, Ion Meșter 10, Cluj-Napoca

ATENȚIE!

– Atelierul va dura aproximativ o oră.
– La eveniment se vor face câteva fotografii și, pentru a nu exista probleme, ne vom consulta cu dvs. în ce măsură sunteți de acord cu prelucrarea pentru paginile noastre a fotografiilor sau a videoclipurilor în care apare și copilul dvs. Veți putea semna la fața locului, în cazul în care intenționați să vă dați acordul, o fișă care vă informează cu privire la aceste aspecte, fără a se derula nicio acțiune contra voinței dvs. în contextul descris.
– În cazul în care plata este efectuată dar, din motive obiective, nu vă mai puteți prezenta la eveniment, taxa se păstrează pentru oricare dintre evenimentele ulterioare, achitându-se doar diferența, după caz.


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Joi 09 Martie 2023

Program:
De la 17:15

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL