Atelierul de Design Floral pentru copii si parinti

Sâmbătă 28 Iunie 2014

 

Invata alaturi de copilul tau sa realizezi un aranjament floral profesional.

BluParty si Ioana Marinescu, de la Magia Florilor, realizeaza impreuna primul Atelier de Design Floral pentru copii si parinti. In cadrul Atelierului, copiii ajutati de parinti vor crea un aranjament floral complex si profesional.
 

Unde si cand?Atelier de Design Floral

Atelierul are loc sambata, 28 iunie, in intervalul orar 11.00-12.30, la Atelierul BluParty din strada Magura Vulturului nr. 42, Piata Iancului. Varsta copiilor participanti trebuie sa fie cuprinsa intre 5 si 8 ani. Activitatile sunt coordonate de Ioana Marinescu de la Magia Florilor.

Costul Atelierului de Design Floral este de 75 lei pentru o pereche copil-parinte, iar rezervarile se fac la Marilu Romedea, la telefon 0769 454 516 sau pe adresa de email [email protected]. Locurile sunt limitate.
 

Ce vom face la Atelierul de Design Floral?

Vom invata de la Ioana cum sa realizam un aranjament floral profesional, pe care il vom lua acasa. Mai mult, vom deprinde prin joc cateva notiuni de baza despre flori: cand le oferim, cum le oferim, cum le ingrijim, ce semnifica. Vom stimula creativitatea si sensibilitatea pentru ca avem ocazia sa ne exprimam sentimentele fata de flori, vom propune modalitati de aranjare si alaturare a culorilor. Cel mai important, vom petrecere un timp magic impreuna, in familie, participand la o activitate care ne face placere.
 

Cine organizeaza Atelierul de Design Floral?

Atelierul este organizat de BluParty, in parteneriat cu Ioana Marinescu de la Magia Florilor.

BluParty inseamna echipa de organizatori de Super petreceri pentru copii in Bucuresti. De 9 ani asigura buna dispozitia micutilor la aniversari si evenimente publice prin programe de animatie, spectacole si divertisment pentru copii, accesorii pentru decorarea locatiei de petrecere. Si pentru ca celor mici le place sa experimenteze alaturi cu parinti, organizam ateliere de creatie pentru ei si parintii lor.


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 28 Iunie 2014

Program:
11:00:00 - 12:30:00

Orasul:

Detalii Locație

Atelierul BluParty

Județ:
Sector 2

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
str. Magura Vulturului nr. 42

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL