B-FIT in the Street! 2016. Acces gratuit la Festivalul Internațional de Teatru de Stradă Bucuresti

ARCUB prezintă cea de-a opta ediție a singurului festival internațional de teatru de stradă din București, B-FIT in the Street! Între 9 și 12 iunie, orașul devine decor fantastic, populat de personaje neașteptate care se amestecă în mulțime și interacționează cu trecătorii. 21 de spectacole de teatru internaționale colorează străzile orașului timp de patru zile, la B-FIT in the Street!

Evenimentul este parte din candidatura orașului la titlul de Capitală Europeană a Culturii – Bucuresti 2021.

B-FIT in the Street! 2016 aduce la București 21 de spectacole de teatru, nouă țări participante și sute de artiști, cu un program divers de pantomimă, circ, comedie, dans, acrobație, muzică de stradă și paradă, din care nu lipsesc nici reprezentațiile românești semnate de Teatrul Masca, numerele cu caracter educativ din Slovacia și producțiile de anvergură din Franța și Olanda. În fiecare seară, în Centrul istoric, Piața Universității sau Piața George Enescu, spectacolele nocturne vor lumina panorama orașului cu jocuri de foc și acrobații aeriene sau cai uriași, iar pe timp de zi, numerele interactive de teatru de stradă vor transforma orașul într-o adevărată galerie de tablouri umblătoare, contese, girafe, arlechini sau balerine de dimensiuni gigantice.

O premieră a festivalului este reprezentată de spectacolele din cartierele bucureștene, în Parcul Moghioroș din Drumul Taberei și Parcul Humulești din Ferentari, în spiritul candidaturii orașului la titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021.

B-FIT in the Street‎ 2016B-FIT in the Street‎ 2016 in Franta

B-FIT in the Street! 2016 începe joi, 9 iunie, la ora 19, în Piața Universității, când va avea loc spectacolul de deschidere și prezentarea trupelor invitate în acest an. După evenimentul de deschidere, spectacolele itinerante vor putea fi văzute în zona Centrului Istoric.

Vezi aici programul B-FIT in the Street!

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Află mai multe despre trupele de teatru de stradă participante, reprezentațiile unice, traseele trupelor mobile și program pe http://www.bfitfestival.arcub.ro/.

Accesul la toate reprezentațiile din cadrul festivalului este gratuit.

Detalii Eveniment

Perioada:
09-12 Iunie 2016

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL