Baby Yoga Smphony – 101 Bebelusi! | Cluj-Napoca

Duminică 22 Septembrie 2019
Cluj-Napoca

Dragi parinti de bebelusi!

Duminica, 22 septembrie, orele 17, in Parcul Central din Cluj (spatiul verde din spatele cazinoului) Baby Yoga va invita sa participati la un eveniment inedit: Baby Yoga Symphony-101 bebelusi!
Un spectacol dedicat nou-nascutilor si tuturor bebelusilor care nu merg inca in picioruse!

Ce v-am pregatit?

Posturi yoga pentru mami, posturi yoga cu bebe in marsupiu, tehnici de calmare si relaxare minte-corp pentru mami si bebe, gym pentru bebe, stretching pentru mami si dansul bebelusului!
Dansul bebelusului este un mix inovator cu tehnici si exercitii din medicina orientala si medicina moderna, cu asane, posturi corporale,respiratii constiente, stretchig, mantre, toate pe muzica clasica, retro si moderna!

Scopul acestui program este intretinerea si crearea de hormoni si enzime de bucurie si fericire atat pentru mami cat si pentru bebe!

Acest program stimuleaza oxitocina, dopamina, serotonina, hormoni benefici in corpul mamei pentru mentinerea procesului alaptarii pentru echilibrare mentala, eliminarea anxietatilor post partum, echilibrarea functilor endocrine si hormonale, restabilirea energiei vitale dupa nastere, intarirea centurii abdominale si pelviene, intarirea musculaturi spatelui, intarirea legaturii skin to skin a mamelor care nu alapteaza, incurajarea unui atasament coerent si sigur intre mama si bebe, stimularea lactatiei si mentinerea starii de fericire a mamei.

Toti bebelusii participanti vor primi cadouri surpriza !!!
Va asteptam cu drag!

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 22 Septembrie 2019

Program:
De la 17:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL