Sanjay’s Super Team. Zei hindusi super-eroi intr-o animatie Pixar

Film nominalizat la Oscar 2016 pentru cel mai bun scurtmetraj de animatie. O animatie Pixar deosebita, despre religie si spiritualitate in lumea unui baietel indragostit de super-eroii moderni.

Sanjay’s Super Team este un scurtmetraj de animatie Pixar, pe tema conflictului dintre traditiile si religia hindusa si personajele eroi din filmele si jocurile moderne. Dornic sa se uite la desene animate si plictisit de rugaciunea tatalui sau, un baietel isi imagineaza zeii hindusi ca fiind super-eroi.

Filmul este creatia lui Sanjay Patel, un animator Pixar care a lucrat la proiecte precum Monsters, Inc. (2001), The Incredibles (2004) si Toy Story 2 (1999). Inspirat de propria copilărie, Patel isi incheie creatia cu desene prin propria copilarie.

Vezi filmul aici.

Carui copil nu-i plac desenele animate? Pe langa acest scurt-metraj de animatie Pixar ii poti arata copilului tau si aceste 5 filmulete haioase Pixar.

Desene recomandat pentru copii peste 7 ani.


Vezi si:

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Unde mergem cu copilul in weekend

La ce restaurante kid-friendly mergem cu copilul

DISTRIBUIE
GOKID este primul calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti din România. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU