4 Desene Online Amuzante Pentru Copii +4 ani

VIDEO. Vezi un calup de desene online amuzante, potrivite pentru copii mai mari de 4 ani: Shaun The Sheep, Porcul Ormie, Partly Cloudy şi Gazoon.

Recomandări de desene animate care aduc buna dispoziţie instantaneu pentru tine şi copilul tău.


 

1. Shaun The Sheep. Serial de animatie pentru copii de 3-4 ani

Shaun The Sheep este un serial stop-motion de animaţie britanic TV pentru copii, având ca inspiraţie clasicul Wallace and Gromit. Shaun este o oaie de o inteligenţă ieşită din comun, care apare pentru prima dată în scurtmetrajul A Close Shave. Serialul conţine 150 de episoade de 7 minute fiecare.

2. Porcul Ormie. Scurtmetraj amuzant de animatie premiat

Ormie este un porc. Porcul vede fursecuri. Porcul vrea fursecuri. Dar poate sa ajungă la ele? Vezi, într-un desene online foarte amuzant, încercările lui Ormie de a intra in posesia delicioaselor fursecuri de care devine rapid obsedat.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Scurtmetrajul a câştigat 8 premii la festivaluri de film: Cel mai bun scurtmetraj la Savannah Film Festival 2010, Palm Springs International Shorts Fest 2010, Sprockets 2010, Seattle International Film Festival 2010 şi Premiul Audienţei la New York International Children’s Film Festival 2011.

Vezi mai jos alte două desene online amuzante pentru copii +4 ani.

Vezi şi:

9 Idei Pentru Amenajarea Camerei Copilului in Stil Montessori

Top 10 filme romanesti online pt copii din timpul comunismului

Ce Presupune Să Ai Un Copil-Artist. Cum Găsim Talentul Copilului

3. Partly Cloudy. Desene online amuzante Pixar

Realizatorul Peter Sohn povesteşte că ideea filmului i-a venit uitându-se când era mic la Dumbo: în film o barză îl aduce pe Dumbo, fapt ce îl provoacă pe tânărul Sohn să se întrebe de unde iau berzele copiii?! Concluzia sa a fost că bebeluşii sunt aduşi de la nori şi e nevoie de zburătoare pentru a îi aduce pe pământ la părinţii lor.

4. Gazoon. Desene online amuzante pentru copii peste 4 ani

HooplaKidz TV ne aduce familia Gazoon: un elefant, un şarpe, un struţ şi alţi prieteni.

DISTRIBUIE
GOKID este primul calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti din România. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU