Bazaar de Primăvară la Victoria Hub 2024

02-03 Martie 2024
București

✨ Avem plăcerea de a vă invita pe 02-03 și 23-24 martie la 🦋 Bazaar de Primăvară 🦋 marca Apolla Events, ediție în cadrul căreia găzduim 2 evenimente continuând să susținem și să promovăm micile afaceri locale într-un cadru fresh plin de tineret.

Cu ocazia acestui anotimp ce face tranziția de la frig la căldură, vă invităm să sărbătoriți alături de noi florile, soarele, fluturii și bucuria. Totodată, veți putea descoperi produse unice realizate cu migală de către oameni talentați.

📍 Evenimentul se va desfășura în inima Bucureștiului, la Victoria Hub, ce ne va servi ca spațiu de desfășurare și va oferi oportunități nelimitate pe Calea Victoriei, o zonă extrem de circulată și iubită. Vă punem împreună la dispoziție grădina superbă, dar și interiorul de poveste pentru a ne bucura de un weekend magic.

☕🍷 Barul vă stă la dispoziție cu licori magice pe toată perioada târgului, deci puteți savura liniștiți o cafea delicioasă sau un pahar de vin alb în timp ce legăm conexiuni și susținem comunitatea locală.

Iată ce fel de produse veți putea descoperi în cadrul târgului nostru:

✅ bijuterii
✅ lumânări
✅ decorațiuni (ceramică, rășină, florale etc.)
✅ accesorii
✅ cosmetice naturale
✅ picturi
✅ deserturi
✅ haine (handmade/vintage/second hand)
și multe altele.

⏰ Evenimentul va avea loc între orele 11:00-21:00, iar intrarea este gratuită.

🌸 Înscrierile pentru expozanți sunt încă deschise și se pot face prin contactarea directă pe rețelele noastre de socializare/telefon/email. 🌸

📍Victoria Hub – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/1098632891568576/1098632914901907/

Detalii Eveniment

Perioada:
02-03 Martie 2024

Ora incepere:
11:00

Ora terminare:
21:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL