Bebelusul in primul anisor. Workshop pentru parinti

Bebelusul in primul anisor. De ce are nevoie pentru a creste mare. Workshop pentru parinti

Bebelusul in primul anisor are nevoi foarte mari, mai ales daca tinem cont de faptul ca acesta nu poate comunica celor mari ceea ce simte, care este motivul pentru care plange, daca ii este foame, sete, vrea ca scutecelul sa ii fie schimbat ori daca are nevoie pur si simplu de dragostea materna.

Atunci cand tocmai ai revenit acasa de la maternitate te cuprinde o serie intreaga de necunoscute. Vrei sa fii mamica perfecta, iar bebelusului tau sa nu ii lipseasca nimic din ceea ce ar avea nevoie. Iti doresti sa fii informata despre cresterea si progresele sale fizice si psihice, dar vrei, in acelasi timp, sa cunosti cum anume sa il ingrijesti si cum sa il hranesti pentru a creste mare si sanatos.

Pentru ca lucrurile sa vi se para mai usoare, va invitam sa analizam impreuna care sunt nevoile bebelusului in primul anisor de viata, la workshop-ul intitulat “Bebelusul in primul anisor – de ce are nevoie pentru a creste mare?”, ce va avea loc in data de 27 noiembrie 2013, ora 18.00 la Jubile the Ballroom Decebal, Bucuresti.

Iata temele principale de dezbatere:

  • vaccinare si imunizare in primul anisor de viata si relatia cu medicul pediatru;
  • camera bebelusului – crearea unui ambient placut si cald;
  • prima baita – nevoi de ingrijire;
  • botezul – sfaturi practice;
  • sanatate – cu ce te poti confrunta?
  • ce mancam – lapte matern ori lapte formula?
  • diversificarea alimentatiei
  • moda la bebelusi – ce trebuie sa te inspire?
  • calatoria – cand pornim la drum?
  • joc si jucarii – oare este posibil?

La toate cele de mai sus vor incerca sa iti raspunda specialisti remarcabili ai domeniului, in asa fel incat sa reusesti sa iti indepartezi orice framantare. Vei putea sa adresezi intrebari libere si sa sa afli in acest mod ceea ce te intereseaza.

Asa cum v-am obisnuit, cadourile nu vor conteni sa apara, sponsorii oficiali ai evenimentului oferind astfel de recompense fiecarui participant. In plus, tombola va avea cadouri spectaculoase, norocosii putand intra in posesia premiilor chiar in timpul evenimentului.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU