Bebelusul meu intelege tot, de Aletha Solter

Educatie fara pedepse si fara recompense. Carte pentru parinti despre somnul, atasamentul, conflictele, joaca cu copilul. Bebelusul meu intelege tot.

Cartea Bebelusul meu intelege tot, de Aletha Solter, poate schimba total perceptia parintilor asupra nevoilor copiilor mici: nevoia de a plange, de a fi inteles, de comunicare, de alimentatie, de somn, etc. datorita abordarii diferite pe care o are autoarea. Si bineinteles partea cea mai interesanta esta ca te ajuta sa intelegi cum este mai bine sa reactionezi la nevoile copiilor.

Daca pana acum cativa ani si chiar si in prezent, multe persoane „specializate” dau sfaturi cum sa opresti un copil din plans, Aletha Solter  te invata cum sa-l lasi sa planga  si chiar sa-i creezi conditiile necesare, dupa ce mai intai ai identificat cauza plansului si ai rezolvat nevoile primare.

Alte aspecte importante pentru cresterea si educarea copiilor, abordate in carte, sunt: somnul, atasamentul, conflictele, joaca. In capitolul despre conflicte aflam cum putem evita pedepsele si recompensele si sa aplicam „disciplinarea democratica”.

Fiecare capitol se incheie cu o sectiune de intrebari prin care invita parintii sa-si exploreze copilaria, sa-si exprime sentimentele fata de copil si sa aiba grija de ei insisi.

De unde puteti cumpara cartea Bebelusul meu intelege tot, de Aletha Solter? Incearca aici.

Tip selectie: Pe incercate

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Intre timp, in Romania au mai fost publicate doua carti scrise de Aletha Solter:

Copiii noştri, frumoşi şi sanatosi – stoc epuizat.

Lacrimi si crize de furie – Aletha Solter, puteti citi review aici.


 

Vezi si:

Teatru radiofonic Punguta cu doi bani

Articole de psihologia copilului

Televizorul sau calculatorul: solutie pentru ca cei mici sa stea linistiti in timp ce noi, parintii, ne facem treburile? SONDAJ

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU