BikeFest 2018

01-02 Septembrie 2018
București

Dragi bicicliști și iubitori de bicicletă, vă invităm pe 1 și 2 septembrie la cea de-a opta ediție a BikeFest. În tot acest timp, peste 30.000 de oameni au sărbătorit bicicleta și tot ce aduce ea în viețile noastre: bucurie, entuziasm, prietenie, sănătate și – nu chiar în ultimul rând – competitvitate și sportivitate.

Acum, e momentul pentru ceva în plus. Pentru ceva mai mult de-atât și mai bun. Toți banii din taxa de participare la Urban Race – MTB & ROAD merg la sportivii paralimpici. La oamenii pentru care imposibilul nu există. La oamenii care ne arată că, dacă vrei să zbori, nu trebuie decât să crezi că ai aripi și să le întinzi!
Așa că ia-ți prietenii și vino la BikeFest, locul în care ziua începe cu bicicleta și se termină cu bicicleta și cu o faptă bună.

Distracția durează două zile, pe 1 si 2 septembrie, în parcul Izvor din București. BikeFest înseamnă cele mai fun competiții, activități de relaxare, muzică și multe, multe premii.

Și anul acesta, la Urban Race – MTB & ROAD ne bucurăm de sprijinul și de experiența echipei NoMad, așa că o sa ai parte de o super competiție prin curtea Palatului Parlamentului. Nu îți trebuie decât o bicicletă de MTB sau o cursieră pentru a te înscrie la cursa de MTB sau la cea de Road, sau de ce nu, la ambele curse! URBAN RACE, singurul concurs de bicicleta care porneste si se încheie în curtea Palatului Parlamentului. Competiția este realizată cu sprijinul Camerei Deputatilor. Bicicliștii vor putea participa la una dintre cele două curse: Urban Race MTB, dedicată mountain biker-ilor și Urban Race ROAD, pentru iubitorii curselor de șosea. Cele două curse au ora de start și premii diferite. Detalii despre concurs și înscriere, aici: http://bikefest.ro/inscrie-te/.

BikeFest este despre prieteni, oameni relaxați și prietenoși ca tine și despre pasiunea noastră, a tuturor, pentru pedalat.

Recapitulăm: BikeFest înseamnă două zile de distracție pe două roți, cele mai cool competiții și premii, concerte, relaxare și, deloc în ultimul rând, o cauza în care noi credem și pe care v-o propunem și vouă din toată inima: cauza sportivilor paralimpici. Hai să-i ajutăm să ajungă la Jocurile Paralimpice de la Tokyo! Chiar merită!

Detalii Eveniment

Perioada:
01-02 Septembrie 2018

Ora incepere:
08:00

Ora terminare:
23:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL