Body Mind Spirit Expo, 27 februarie – 1 martie 2015

27 Februarie - 01 Martie 2015
București

Expozitie de produse, servicii sanatate si frumusete, tratamente alternative si conferinte la Sala Palatului Bucuresti

Ritmul in care traim este de cele mai multe ori ametitor iar in toata viteza, uitam unele lucruri importante sau le lasam de-o parte pana ce ajunge sa le uitam. Printre acestea se numara si grija fata de propria noastra persoana: trup si suflet. Suntem prinsi in vartejul vietii, traim parca mecanic si ne instrainam de lucrurile care obisnuiau sa ne faca bine si fericiti.

Expozitia Body Mind and Spirit, care-si va desfasura cea de-a XVI-a editie intre 27 februarie si 1 martie la Sala Palatului din Bucuresti, vine pentru a oferi celor interesati de sanatatea trupului si de cea a spiritului, o alternativa la ritmul altert si stresant al traiului zilnic.

Daca te pasioneaza tratamentele alternative, alimentatia bio, curele naturiste, puterea de vindecare a plantelor, efectele miraculoase ale meditatiei si importanta regasirii de sine si a lui Dumnezeu, daca esti framanatat de intrebari privind sensul vietii sau daca pur si simplu simti ca trebuie sa schimbi ceva in viata ta pentru un echilibru mai bun in toate, atunci trebuie sa vii la Body Mind and Spirit Expo, in weekendul 27 februarie – 1 martie 2015, in Bucuresti la Sala Palatului, in intervalul orar 10.00-18.00.

La Body Mind Spirit Expo vei putea gasi produse, alimente sau suplimente alimentare care sustin sanatatea trupului, vei asista gratuit la workshop-uri si conferinte care te pot ajuta si indruma in privinta sanatatii spiritului si nu in ultimul rand, acolo vei putea petrece cateva ore in weekend care sa iti reaminteasca de cat de important este sa traim frumos si sanatos.

Printre expozantii care vor participa la eveniment se numara Prisum Himalaya, Star International Med, Hofigal, Good Days Therapy, Centrul de Dezvoltare Personala AMANESER,Editura Adevar Divin,Editura Agni Mundi si altii.

Conferintele evenimentului vor fi sustinute, printre altii, Andra Ivanov (practician vindecare reconectiva, mentor), Claudia Jimeno, Roxana Gavriloaia, Camelia Paduraru (Trainer NLP) sau Oreste si Doru Bem.

Pentru a descoperi universul expozitiei Body Mind and Spirit, va asteptam de vineri pana duminica (27 februarie – 1 martie 2015) la Sala Palatului din Bucuresti.

Pentru programul complet al conferintelor gratuite, al demonstratiilor artistice si alte informatii utile puteti accesa site-ul expozitiei, www.bmse.ro.

Detalii Eveniment

Perioada:
27 Februarie - 01 Martie 2015

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL