Body Mind Spirit Expo – Editia a XXII-a

29 September - 01 October 2017
București
Suntem aşteptaţi la Body Mind Spirit Expo cu alimente bio, terapii complementare, produse pentru cure de detoxifiere, cosmetice naturale, suplimente alimentare, uleiuri presate la rece, remedii naturale, produse apicole, cărți de dezvoltare personala, dulciuri bio, pietre si cristale terapeutice, produse pentru atingerea greutății ideale, medicină alternativă și naturistă, muzică de relaxare și multe alte surprize pregătite sa le descoperi https://www.bmse.ro/.
Program: Vineri – 12:00 – 20:00 | Sambata 10:00 – 20:00 | Duminica 10:00 – 18:00

10 ani de existenta a evenimentului, cea de-a XXII-a editie, Body Mind Spirit Expo a devenit o referinta in domeniul evenimentelor de dezvoltare personala, sanatate si frumusete. Expozitie, conferinte gratuite, scena de demonstratii artistice si sportive, Body Mind Spirit Expo este un eveniment complex ce promoveaze echilibrul pe toate planurile: trup, minte si suflet!

Vino si tu la Sala Palatului din Bucuresti in perioada 29, 30 Septembrie si 1 Octombrie 2017 pentru a te bucura de atmosfera unica, de produse ce promoveaza sanatatea, frumusetea si produse si servicii de dezvoltare personala atat pe plan mental cat si spiritual.

Programul conferintelor gratuite (cu inscriere gratuita prealabila pe siteul evenimentului) cat si programul demonstratiilor artistice si sportive le gasiti pe siteul oficial al evenimentului:
https://www.bmse.ro/conferinte-body-mind-spirit-septembrie-2017/
https://www.bmse.ro/momente-artistice-si-demonstratii/

#Free Admission, #Kid Friendly, #Health fair, #Beauty, #Art exhibition

Detalii Eveniment

Perioada:
29 September - 01 October 2017

Orasul:
București

Detalii Locație

Sala Palatului

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Ion Campineanu

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL