Bounty Fair#26 – Ediție de vară 17 – 18 iunie 2017

17-18 June 2017
București

Te invităm la Bounty Fair#26 – ediție de vară, 17 – 18 iunie 2017, în frumoasa curte și grădină a Casei Universitarilor București (str. Dionisie Lupu 46), alături de designeri români, în mijlocul naturii, cu hamace, înghețată, limonadă și multă veselie.

Sunteţi aşteptaţi, cu mic, cu mare, la Bounty Fair să ne bucurăm împreună de plăcerea de a descoperi ceva nou, fiecare în modul său, într-o atmosferă relaxată şi primitoare.

Veţi găsi peste 15 ateliere de creație pentru copii, cu tematici diferite, adaptabile la vȃrstele micuților: picture pe evantaie, mini grădini de poveste, origami, decorare cu particule de marmură, tricouri pictate, olărit, modelat lut, bentițe unicorn, ponei jucăuși relizați din fetru, pictură pe ceramică, pictură cu bile de sticlă, tablouri din semințe, inițiale realizate din flori.

Fiecare ediţie are câteva ateliere unicate (pe care nu le veţi mai întâlni la alte ediţii) şi câteva ateliere cunoscute, votate ca fiind cele mai apreciate, de care cei mici nu se satură niciodată.

Atelierele se desfăşoară pe tot parcursul evenimentului – indiferent de programul vostru, când ajungeţi la noi să puteţi să alegeţi dintre o varietate de activităţi pentru cei mici.

Bounty Fair, ediție în aer liber va avea loc în weekendul 17 – 18 iunie 2017, la Casa Universitarilor Bucureşti (Str. Dionisie Lupu 46, lângă Parc Gradina Icoanei).

Programul începe de la orele 10:00 pȃnă la 20:00, ȋn ambele zile.

Accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 8 lei de persoană, iar copiii pȃnă ȋn 14 ani au intrarea gratuită. Biletul include accesul ȋn zona de tȃrg şi zona de ateliere. Biletul se achită cash, la intrare.

Scopul evenimentului este de a populariza creativitarea şi talentul romȃnesc, de a informa oamenii despre calitatea şi unicitatea produselor lucrate manual, de a susține producția si producătorii autohtoni, dar şi de a crea un mediu de dezvoltare creativă pentru copii şi pentru cei dornici să participe la ateliere. Totodată, Bounty Fair este un eveniment dedicat ȋntregii familii, indiferent de vȃrstă!

Ce vei găsi la Bounty Fair?

  • Creativitate şi imaginaţie puse în formă cu pasiune;
  • Este locul ideal de shopping pentru tine! Uneori ai nevoie de un mic răsfăţ 🙂
  • Este un eveniment potrivit de venit cu prietenele, la shopping, la probat haine şi accesorii şi redefinit stilul vestimentar;
  • Vei găsi sute de idei de: cadouri cu “personalitate”, pe care să le oferi cu mȃndrie şi bucurie. Nu ai nevoie de o ocazie anume pentru a le oferi cadouri unicat celor dragi ţie;
  • Ateliere pentru cei mici, cu tematici diferite;
  • Tombolă cu premii pe loc;
  • Zonă de restaurant;
  • Bar: bere, limonadă și sucuri, înghețață și prăjituri.
  • Hamace și păturele în zona verde completeaza experiența voastră de weekend

Mai multe detalii găseşti ȋn event-ul pe Facebook: https://www.facebook.com/events/324547727979130/

şi pe site:  http://bountyfair.ro/index.php/2017/06/08/ateliere-pentru-copii-bounty-fair-26-editie-in-aer-liber/

Detalii Eveniment

Perioada:
17-18 June 2017

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
20:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL