Brașov Jazz & Blues Festival, ediția a VII-a | 2019

31 Octombrie - 03 Noiembrie 2019
Brasov

Mai e foarte puțin până la Brasov Jazz & Blues Festival, ediția a VII-a! De joi până duminică peste 30 de artiști din toate colțurile lumii vor urca pe scena festivalului și ne vor bucura cu muzica și ritmuri de jazz, blues, soul, gospel, rock și heavy blues.

Ultimele bilete sunt disponibile pe www.biletebrasov.ro și la casa de bilete a Teatrului Sica Alexandrescu.

Ediția a VII-a, Brasov Jazz & Blues Festival.

Când? 31 octombrie – 3 noiembrie, 2019.

Unde? Teatrul Sica Alexandrescu Brasov, Piața Teatrului 1, Brasov

Masterclass-uri @ Brașov Jazz & Blues Festival 2019

Intrarea gratuită

Pasionații de jazz & blues sunt invitați să ia parte la scurte lecții interactive de muzică, la care „profesorii” sunt trei dintre invitații la festivalul din acest an. Aceștia vor dezvălui câteva dintre secretele chitarei, clapelor sau ale instrumentelor de percuție. Workshop-urile vor avea loc în foaierul Teatrului Sică Alexandrescu, iar participarea va fi gratuită, în limita locurilor disponibile.

  • Sâmbătă, 2 nov., ora 13:00 | Meet&Greet/Masterclass | Corky Laing
  • Sâmbătă, 2 nov., ora 15.00 | Masterclass orgă și pian | Bruce Katz
  • Duminică, 3 nov., ora 12:00 | Masterclass pop, jazz and blues | LK Band
Legenda rock CORKY LAING ajunge pentru prima dată în România la Brașov Jazz & Blues Festival cu proiectul CORKY LAING PLAYS MOUNTAIN. Toți cei care doresc să îl cunoască și să afle informații extrem de interesante despre lunga experiență în lumea muzicii sunt așteptați sâmbătă, 2 noiembrie la ora 13:00 în foaierul Teatrului Sică Alexandrescu.

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

Tot, sâmbătă de la ora 15.00, BRUCE KATZ (SUA), unul dintre marii pianişti de blues şi jazz din America, va susține un masterclass în foaierul Teatrului Sică Alexandrescu. Toți iubitorii de blues sunt așteptați la această întâlnire în care Bruce Katz își va demonstra încă o dată virtuozitatea la pian. Bruce Katz este liderul trupei Bruce Katz Band de 25 de ani, iar în 2019 a câștigat alături de Giles Robson, Premiul pentru Albumul Acustic al Anului în cadrul Galei Blues Music Awards in Memphis.

Duminică, 3 noiembrie, ora 12.00, Lars Kutschke alături de colegii săi de trupă va susține un masterclass de improvizație pop, jazz and blues. Lars Kutschke, unul dintre puținii artiști prezenți la festival la fiecare ediție, va susține un concert vineri, 1 noiembrie împreună cu Dorrey Lin Lyles (SUA) și band său la Teatrul Sică Alexandrescu. Lars Kutschke (chitară), alături de Attila Herr (chitară bass), Till Sahm (pian), Heiko Jung (tobe) vor fi prezenți în fiecare seară la Deane’s Irish Pub Grill unde vor face o demonstrație a celor expuse la masterclass.

Cei interesați sunt încurajați să participe la ateliere cu instrumentele proprii.

Detalii Eveniment

Perioada:
31 Octombrie - 03 Noiembrie 2019

Ora incepere:
19:00

Ora terminare:
22:00

Orasul:
Brasov

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL