British Council Bucuresti

  “Languages for the Games” – Concurs in limba engleza pentru copii

  Inscrie-ti copilul intr-o competitie de limba engleza si poate castiga o excursie la Londra ! Concursul se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 8 si 16 ani care studiaza limba engleza si respecta sporturile si valorile paralimpice.

  Participantii vor pregati proiecte diferite,  in functie de varsta lor: intre 8 si 11 ani – vor crea un proiect cu titlul “Este eroul meu / Este eroina mea” iar copii intre 12 si 16 ani vor concepe “Cel mai bun poster paralimpic”.

  Copiii pot participa individual, in grup sau clase si trebuie sa se inscrie pana pe 31 Mai.

  Mai multe detalii gasiti pe: http://learnenglish.britishcouncil.org/en/english-for-the-games/competition

  Pentru inscrieri puteti accese direct acest link: https://www.brainshark.com/brainshark/public/ssreg/britishcouncil-register.asp?UserId=1007099

  Organizator:

  British Council Bucuresti
  Calea Dorobantilor 14
  010572 Bucuresti
  T: 021 3079600, F: 021 3079601, 3079602
  E-mail: [email protected]

  Detalii Locație

  Județ:
  Sector 1

  Oraș:
  Bucureşti

  Adresa:
  Calea Dorobantilor 14

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU