Bucharest Food Festival – Gourmet Edition

Luna IUNIE vine cu a doua ediție de Bucharest Food Festival – Gourmet Edition, unde, între 30 iunie și 2 iulie in Herăstrău, la Roaba de Cultură, se vor reuni unele dintre cele mai renumite restaurante, bistro-uri sau baruri din București, dar și din țară.

Și pentru că este un festival dedicat culturii gastronomice și artei gustului, Bucharest Food Festival – Gourmet Edition ne așteaptă și cu show-uri de live cooking, workshopuri pe teme culinare, degustări de vinuri, o scenă de muzică live, dar și diferite activități, precum Kids Corner, unde vor exista și ateliere de gătit pentru copii.

Evenimentul va fi împărțit în zone speciale precum: Fine Dining & Urban Contemporary, Romanian Gastronomy, International Cuisine, Grill & BBQ, Gourmet Area, Street Food sau Ice cream & Sweets Corner. Publicul va avea posibilitatea să descopere restaurante faimoase din București, dar și din țară.

Mai mult, alături de scena live, la Bucharest Food Festival – Gourmet Edition, va exista și o altfel de scenă, cea dedicată show-urilor de live cooking, care îi va iniția pe vizitatori în tainele celor mai noi tehnici de preparare culinară. Timp de trei zile, Bucharest Food Festival – Gourmet Edition va găzdui demonstrații culinare inedite cu susținerea unora dintre cei mai cunoscuți chefi ai momentului și îi va inspira pe cei prezenți, oferindu-le posibilitatea de a degusta cele mai savuroase preparate.

Muzica live nu va lipsi nici ea. În cele trei zile de Bucharest Food Festival – Gourmet Edition, vor urca pe scena câteva dintre cele mai interesante proiecte muzicale românești, cu muzică lounge și concerte live de jazz, electro swing sau blues.

► 30 iunie 13:00 – 2 iulie 16:00
► Roaba de Cultură – Herăstrău, București

Detalii Eveniment

Perioada:
30 June - 02 July 2017

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL