Bucharest Sound Circle – The sound of Autumn

Sâmbătă 27 Octombrie 2018
București

Bun venit la Cercul de Sunet Bucuresti!

Aceasta initiativa are scopul de a strange impreuna oameni din toate directiile si stilurile de viata si a-i uni prin sunet, prin muzica, prin cantec!
Cercul de Sunet invita muzicienii sa se alature inginerilor, psihologilor, artistilor si oricui doreste sa se exprime liber prin muzica pentru a crea si a ne juca intr-un spatiu liber, lipsit de constrangeri sau asteptari.

Unde? Atlanthea, Str. Bârlogeni 46, Bucuresti

Vezi toate evenimentele din weekend

Ce facem la cercul de sunet?

– Exploram cu ajutorul vocii, ne deschidem corpul prin intermediul vocii si intelegem cate dimensiuni diferite poate capata aceasta.
– Ne jucam cu instrumentele muzicale, exploram puterea si creativitatea sunetului prin diferite instrumente.
– Ne observam unii pe ceilalti, ne ascultam si ne incurajam sa ne deschidem prin sunet.

Cum este structurat cercul?
– Prima partea este destinata jocului cu vocea si cu instrumentele. Ne vom juca atat creativ si liber prin jam-sessions, cat si ghidati de diverse persoane care au idei si doresc sa le impartaseasca cu grupul. Oricine poate veni cu o propunere de activitate. 🙂
– A doua parte este destinata vindecarii prin sunet. La fiecare intalnire un artist sau un grup de artisti care deja lucreaza cu muzica ne vor onora cu o sesiune de sound healing. Oricine simte sa se puna la dispozitie astfel ne poate scrie.

Cercul va avea loc o data pe luna cu dorinta de a ne strange cat mai multi. Spatiul care ne gazduieste este Atlanthea, gradinita alternativa si spatiu pentru evenimente holistice.

Aduceti cu voi orice instrument muzical aveti pe acasa, va fi binevenit si pus la treaba!

Cercul de deschidere are loc pe 27 octombrie si are ca intentie principala bucuria pentru trecerea anotimpurilor si onorarea toamnei si a simbolisticii culegerii roadelor, cu toate schimbarile pe care le aduce aceasta perioada a anului. Cantam impreuna Toamnei! Yuhuuu!

Evenimentul este sustinut prin donatiile voastre. Donatia sugerata este de 30 de lei.

Ne vedem cu bucurie si melodie! ♥

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 27 Octombrie 2018

Program:
15:00 - 18:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL