Vă invităm și anul acesta să fiți Călători prin tradiţii. Cele două sărbători ale începutului de primăvară, Dragobetele şi Mărţişorul, sunt o bună ocazie de a cunoaște obiceiurile și tradițiile acestei perioade.
Vom confecționa alături de profesorii coordonatori – meșteri populari și artiști plastici – mărțișoare, dar și păpuşi, păsări, zgărdane, colaje şi alte obiecte decorative din materiale naturale și reciclabile: coajă de nucă, flori presate, lână, semințe, ață, lemn.
Atelierele au loc în zilele de 20, 27 februarie şi 6 martie 2021 şi le oferă copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani ocazia de a petrece timpul liber prin implicarea în activităţi creative într-un spațiu deosebit: Muzeul Satului.
Înscrierile se fac la adresa de e-mail [email protected], menționându-se atelierul ales, numele copilului, vârsta şi un număr de telefon unde pot fi contactaţi părinţii. Costul unui atelier este de 30 de lei/participant și se achită în ziua desfășurării atelierului, la casieria muzeului. Materialele necesare sunt asigurate de profesorii coordonatori. Numărul maxim de participanți la un atelier este de 8 persoane, iar condiţia de desfăşurare a atelierelor este de a avea minimum 5 copii înscriși/atelier. Vă așteptăm cu drag!
6 MARTIE
– 11:00 – 12:00 – Podoabe populare
– 13:00 – 14:00 – Podoabe populare
Detalii suplimentare: [email protected]
Celor interesați de podoabe populare le spunem că la atelierele de sâmbătă, 6 martie, mai avem 5 locuri: 4 locuri de la ora 11:00 și 1 loc de la ora 13:00.
Pentru că tot a sosit anotimpul renașterii naturii, de ce să nu-l întâmpinăm înnoiți cu o brățară sau un colier frumos lucrate de mânuțele noastre?
Cei interesați se pot înscrie la adresa de e-mail [email protected], printr-un mesaj care să cuprindă următoarele detalii: numele și vârsta copilului şi un număr de telefon unde pot fi contactaţi părinţii.
Vă invităm alături de noi!
Detalii Locație
Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”
Județ:
București
Oraș:
București
Adresa:
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff, Şos. Kiseleff nr. 28-30