Calendarul de Craciun – Atelier-sezatoare pentru mamici sau bunici. Numara zilele ramase pana la venirea lui Mos Craciun […]

Marți 20 Noiembrie 2012

Calendarul de Craciun

Inca din vara multi dintre noi auzim in mod repetat aceasta intrebare. Craciunul e pe drum, dragilor si nu exageram cu nimic cand spunem asta! Deja ne gandim in ce culori vom decora bradul si casa, ce pitim sub brad sau ce retete noi experimentam anul acesta pentru masa de Ajun!

Te invitam la un Atelier special, un dar pe care doar tu il poti face familiei tale, pentru ca nu se compara cu nimic ce poate fi cumparat!!

Calendarul de Craciun, special conceput pentru a sarbatori perioada dintre 1-24 Decembrie.

Un mod distractiv de a numara zilele care ne-au ramas pana la venirea lui Mos Craciun.

Dar ceea ce face farmecul calendarului de Craciun, pe langa surpriza din buzunaras, este lista de activitati din spatele lui, activitati care depind de imaginatia, preferintele si traditiile familiei voastre cum ar fi: azi scriem scrisoarea Mosului, ascultam colinde, ne spalam ghetutele pentru Mos Nicolae, cumparam bradul, aducem un ornament micut pentru fereastra, pictam decoratiuni, decupam felicitari, pregatim masa in familie etc.

In plus poate deveni din acest an o traditie minunata si in familia voastra, un dar pe care il faceti copiiilor de la an la an.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Va fi o mare surpriza pentru copii sa descopere in dimineata zilei de 1 decembrie primul dar inainte de Craciun, surpriza pitita in buzunaras, iar gandul ca au de descoperit in fiecare zi o noua minune le va face asteptarea ca o joaca fara de sfarsit.

In plus, pentru cei mici este o ocazie buna de a invata cifrele si succesiunea zilelor saptamanii si a participa la toate activitatile care pregatesc sarbatoarea de Craciun.

Vom folosi imaginatia si creativitatea voastra alaturi de o combinatie de materiale decorative, hartie, textile, franghii, pietricele, scoici, cartoane colorate..vom decupa, coase, lega sau lipi..si tare ne vom veseli!

Detalii si inscrieri la [email protected], tel: 0723565113
Cost atelier: 70 lei/sedinta de 2 ore (tutorial, materiale, ceai & mere din partea casei).

Pentru ca procesul este destul de laborios, vom avea nevoie de 2 sedinte a cate 2 ore fiecare, respectiv pe 20 si 27 noiembrie.

Detalii Eveniment

Data:
Marți 20 Noiembrie 2012

Program:
19:00:00 - 19:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL