Campanie a Teatrului Ion Creanga pentru copiii cu nevoi speciale

Teatrul Ion Creangă, alături de copiii cu nevoi speciale cu ocazia Zilei Mondiale a Sindromului Down (21 Martie)

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sindromului Down, Teatrul Ion Creangă este alături de copiii cu nevoi speciale. Astfel, în data de 20 martie a.c., instituția a programat spectacolul interactiv „Un lup, o capră și trei iezi”, care se va desfășura cu casa închisă, la Sala Rapsodia, începând cu ora 17.00, special pentru copiii cu sindrom Down.

Cu scopul de a informa şi de a atrage atenţia societăţii şi autorităţilor asupra acestui sindrom, Teatrul Ion Creangă a inițiat un parteneriat cu Asociația Down București prin care îşi propune să creeze, în viitorul apropiat, o serie evenimente speciale, de tip relaxed performance, care au rolul de a veni în sprijinul copiilor cu nevoi speciale, favorizând totodată incluziunea socială a acestora.

La eveniment vor participa organizaţii ce au drept beneficiari persoane cu sindrom Down, fiind aşteptaţi peste 300 de invitați (copii, însoţitori, voluntari, reprezentanţi ai asociaţiilor, partenerilor şi ai mass-media). Dintre acestea se remarcă Asociaţia Angels Down, Asociaţia Down Bucureşti, ASDB, Asociaţia Never Down Buzău, Fundaţia Mână de Lucru, Asociaţia Hoffnung România, Casa Speranţei Iaşi, Şcoli Gimnaziale Speciale din Bucureşti etc.

Iepurașul de Paște vrea astfel să-și mărească echipa! Alătură-te primilor asistenți, Teatrul Ion Creangă și Teatrul de Animație Țăndărică, și ajută-i să împartă cadouri copiilor nevoiași din județul Galați.

În perioada 21 februarie – 30 martie, toți cei care vor să facă parte din echipa Iepurașului sunt așteptați să doneze haine pentru copii cu vârste cuprinse între 1 și 17 ani.

Din respect pentru cei mici, vă rugăm să donați doar haine îngrijite sau noi. Împarte din suflet! Cei mici îl așteaptă pe Iepuraș!

Donațiile se pot face la:

Teatrul Ion Creangă
Sala Rapsodia
Str. Lipscani nr. 53
Vineri – Sâmbătă – Duminică
Orele 10:00 – 12:00
Tel: 021.317.11.69

Teatrul de Animație Țăndărică
Sala Lahovari
Str. Eremia Grigorescu nr. 24
Vineri – Sâmbătă – Duminică
Orele 09:30 – 12:00
Tel: 021 316 30 03

Mai multe informații despre acest eveniment găsiți pe site-ul www.teatrulioncreanga.ro și pe pagina Facebook.com/TeatrulIonCreanga.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU