Capra cu trei iezi. Spectacol de teatru la Grand Cinema

Sâmbătă 18 Octombrie 2014
București

Teatrul de Animație Țăndărică aduce pe scena din Grand Cinema & More piesa „Capra cu trei iezi”

Grand Cinema & More, în parteneriat cu Teatrul de Animație Țăndărică, aduce pe scena sa cele mai frumoase povești ale copilăriei: „Capra cu trei iezi”. Aceasta va putea fi văzuta pe 18 octombrie, începând cu ora 11:00, în Sala Epika a cinematografului din Băneasa Shopping City.


Tandarica Portret

Cunoscuta poveste „Capra cu trei iezi” vorbește despre relația dintre părinți și copii, relatând pățaniile celor trei personaje năzbâtioase. Fiind nevoită să plece dis-de-dimineață de acasă, capra îi lasă pe cei trei iezi singuri și îi sfătuiește de fiecare dată să nu deschidă ușa nimănui. Pentru că au fost neascultători, iezii au fost păcăliți de lup, care a încercat să intre în casă imitând vocea mamei. Firul poveștii se deapănă ușor, relatând pățaniile copiilor care nu își ascultă părinții. Într-un decor inspirat de satul tradițional românesc, actorii dau viață păpușilor felurite, creând un spectacol amuzant și antrenant, ce folosește din plin frumusețea folclorului autohton. Piesa de teatru este regizată de Gabriel Apostol și are un scenariu adaptat de Cristian Pepino.

Stagiunea culturală 2014-2015 de la Grand Cinema & More aduce în fiecare săptămână spectacole ale Teatrului de Animație Țăndărică, de care se poate bucura întreaga familie. Programul complet al pieselor de teatru pentru copii poate fi găsit pe site-ul www.grandentertainment.ro

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 18 Octombrie 2014

Program:
11:00:00 - 11:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Grand Cinema Digiplex

Județ:
Bucuresti

Oraș:
Bucureşti

Adresa:
Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr. 42D

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL