Caravana de teatru forum „Stă în puterea ta să schimbi ceva!”

Miercuri 24 Iunie 2020
București

Obiectivul general al Caravanei de teatru forum îl reprezintă angrenarea cetăţenilor şi a factorilor de decizie în dezbateri şi activităţi menite să îi responsabilizeze şi să îi determine să devină cetățeni europeni implicați pentru consolidarea democrației noastre. Prin intermediul acestei activități non-formale cetățenii europeni vor putea aborda și subiecte cum ar fi discriminarea, dezinformarea și mesajele de ură care au luat amploare în toată lumea.

Campania de responsabilizare a comunităţii denumită „Stă în puterea ta să schimbi ceva!” se desfășoară cu ajutorul voluntarilor care fac parte din trupa de actori amatori a Centrului Europe Direct București. Contribuim astfel la crearea unui public european avizat, capabil să participe la dezbateri privind prioritățile Uniunii Europene, cu accent pe prioritatea privind „Un nou elan pentru democrația europeană”.

Pentru înscrierea la evenimentul în aer liber din data de 24 iunie (14:00 – 16:00) formularul de înscriere este acesta:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdv4fo7sXSYo3eFyr6np-AhB8KGssTA48hMd2t162fputQ9QA/viewform?usp=sf_link

Pentru înscrierea la evenimentul în aer liber din data de 26 iunie (14:00 – 16:00) formularul de înscriere este acesta:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdscRFiGnCysV4dDOdRBMvik7bOLFk8984b8yxImnMm1c7EBg/viewform?usp=sf_linkReprezentațiile de teatru-forum vor avea loc în curtea Casei Filipescu-Cesianu din Calea Victoriei nr. 151 și se vor desfășura cu respectarea prevederilor legale privind distanțarea socială și protecția împotriva noului coronavirus!

Vă așteptăm cu drag!

Detalii Eveniment

Data:
Miercuri 24 Iunie 2020

Program:
De la 14:00

Orasul:
București

Detalii Eveniment Recurent

Caravana de teatru forum „Stă în puterea ta să schimbi ceva!” este organizat în perioada 24-26 Iunie 2020; la fiecare 2 zile.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL