Carnavalul primaverii – Masti si coifuri de sarbatoare

10:00:00 - 10:00:00
Sâmbătă 16 Martie 2013

Atelier de creativitate prin joaca, cantecele si voie buna pentru mamici si pitici (2-3 ani) si (3-4 ani), cu Viorica Pintilie

Activitatile pentru copii au loc Sambata 16 martie, ora 10.00 si ora 11.30

Ghioceii au rasarit, iarba in smocuri a incoltit, brandusele au inflorit… vanticelul caldut deja ne umbla prin parul dezvelit, iar soarele ne incazeste inima si ne creste pofta de veselit!! Animalutele incep sa iasa din barlog, insectele din amorteala, iar pasarile sa-si recapete cuiburile parasite de peste vara…Hai sa invitam natura sa sarbatoreasca alaturi de noi. Ne decupam masti de iepurasi, vulpite, ursuleti, catelusi si chiar pisicute, le  decoram, apoi ne facem coifuri colorate si ne prindem intr-o hora a veseliei! Hai la Carnaval!

Detalii importante:

Doar 8 locuri disponibile pe fiecare grupa, va rugam sa rezervati si sa confirmati din timp participarea la  [email protected]. Anularea inscrierii fara plata contravalorii atelierului se face doar pana vineri la ora 16.00. Recomandam tinuta lejera si incaltaminte de interior. Copiii vor primi sortulete pentru protejarea hainutelor.

Durata 60 minute. Va rugam sa ajungeti la timp, ne propunem sa incepem la fix. 

Cost atelier: 50 lei/participare la sedinta (parinte +copil).

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Parintii pot ramane alaturi de copii sa lucreze impreuna, insa nu platesc. Ceai cald si mere de la noi. Plata se poate face cash la. sediul nostru din Str. Grigore Cobalcescu nr 51 sau in avans in cont bancar.

Inscrierea la acest atelier se face doar in scris la email: [email protected], in limita locurilor disponibile. Renuntarea se face cu cel putin 24 de ore inainte de inceperea atelierului, pentru a elibera locul celor care isi doresc sa participe si sunt pe lista de asteptare

Cei care isi doresc abonamente cu mai multe intrari la acest atelier de sambata, iata care sunt variantele: 180 lei – 4 intrari (abonament valabil 2 luni) 320 lei – 8 intrari (abonament valabil 3 luni)

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 16 Martie 2013

Program:
10:00:00 - 10:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL