Carousel Cafe

  Detalii Locație

  Oraș:
  Bucureşti

  Adresa:
  Strada Marcel Iancu, nr.9

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea a împlinit de curând 11 ani! Am parcurs o perioadă plină de transformări pentru toată familia. Venirea ei pe lume m-a ajutat enorm să ma schimb aşa cum îmi doream. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  1. Restaurant Carousel marcel Iancu nr. 9 sect 2 Bucuresti

   Sotii Duma Liviu Dorin si Duma Anca sunt patronii restaurantului „Carusel” din str. Marcel Iancu nr.9 sect 2 Bucuresti (pe aceiasi firma „Carusel Investment SRL” si au mai avut in trecut alte 2 locatii). Cei doi sotzi dau tzeapa in stil mare la fiecare locatie pe care au avut-o: la proprietari, furnizori, angajati (si se pare ca nici aici nu se dezmint) :))
   S-au mutat ca tiganul cu cortul, acelas mobilier infect l-au carat dintr-o locatie in alta.
   Restaurantul „Carousel” este un focar de infectie:
   – toalete??? cele publice sunt lux – n.ai usa, sapun, hartie – jegul e la el acasa!
   – bucataria??? nu are nici macar un geam, ce sa mai spun de aerisire. Masa de lucru rece si calda – sunt basme :)). Aici frigiderele stau pe masa de lucru si salata se face intre chiuveta si frigider.
   – carti de munca la angajati??? am vazut un contract al unui barman si scria pe el ajutor santier :)) – si era semnat in fals de catre d-l Duma Liviu Dotin (patronul).
   – salariu??? ti-l da daca vor, cat vor si cand vor!!!

   De azi am inceput sa fac toate demersurile legale pentru ca acesti escroci sa plateasca inzecit si sa nu mai poate sa-si bata joc de vietile unor oameni care se scarifica si se duc la munca pentru a veni cu un ban acasa. Si cand nici munca lor nu este rasplatita??? Ce mai faci???
   Sper ca OPC, DSPB (sanepid), ITM si Garda Financiara sa-si faca datoria!!!

  ADAUGĂ COMENTARIU