Carrie Tree * Live in Bucharest * Songs to warm the hearts

Joi 12 Decembrie 2019
București

Mai mult decât „doar un concert” ! O experiență. Atmosferă caldă, oameni faini, ceaiuri, un spațiu unic situat în inima orașului …și peste toate astea muzica suavă de la Carrie Tree.

“Carrie Tree is UK’ s indie scene best kept secret” – The World

Nu știm cât de secret mai poți fi după ce ai colaborat live si in studio cu artiști precum Damien Rice, Carly Simon, Lamb, Fink, Albert Mazibuko (Ladysmith Black Mambazo), Rumer, Mirabai Ceiba, sau Martha Tilston . Carrie a avut rolul de vocalist principal in albumul lui Andy Barlows “Leap and the net will appear” si a cantat cu el live la show-ul BBC2 Dermot O’Leary’s ce detine 1,6 millioane de ascultători.

Al treilea album al lui Carrie “The Canoe” a fost completat in Islanda si lansat primavara asta, având parte de review-uri excelente si multe difuzări la radio. Ascultătorul este atras in lumea ei plină de povești mistice și sunete sublime mixate cu măiestrie de producătorul Markus Sieber (MIrabai Ceiba).

Această vara, odată cu realizarea noului sau album “The Canoe”, Carrie s-a bucurat de turnee in țări precum Anglia, Tara Galilor, Elvetia, Portugalia,Spania, Franta,Suedia, Olanda,Belgia, Germania și …iată acum în premieră în România!

Carrie aduce la București un sunet cald menit să deschidă inima și sâ încânte sufletul. O combinație de acustic, mistic, etnic, poezie și reverie. Cuvintele sunt prea mici pentru a descrie starea pe care o resimți în timpul unui concert Carrie Tree așa că te invităm să vii să o asculți live joi 12 decembrie în Biserica Anglicană din București.

O experiență Camino Blanco cu susținerea Demmers Teehaus Romania Samsara Chillout Teahouse Kombucha It’s Alive soundcreation.ro

Pret bilet: 69 lei

Camino Blanco – Music For Higher Spirits

Unde? Biserica Anglicană, Str. Alexandru Xenopol, nr. 2A

Detalii Eveniment

Data:
Joi 12 Decembrie 2019

Program:
20:00 - 22:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL