Cartoon Network lanseaza Academia CN: Fotbal la Bucuresti!

 

Cartoon Network lanseaza Academia CN: Fotbal la Bucuresti!

În cadrul evenimentului găzduit de centrul comercial Băneasa Shopping City, copiii se pot antrena alături de versiunea digitală a fotbalistului brazilian Luiz Gustavo!

Academia CN_Logo

Postul de televiziune Cartoon Network lansează cea de a treia ediție a renumitei Academii Cartoon Network printr-un eveniment pentru copii, organizat sâmbătă, 17 mai, de la 14:00 la 18:00, în centrul comercial Băneasa Shopping City.

Copiii au posibilitatea să se întâlnească și să se antreneze alături de versiunea digitală a fotbalistului Luiz Gustavo. Datorită noii tehnologii de realitate augmentată, copiii prezenți la eveniment se vor putea vedea jucând fotbal alături de mijlocașul brazilian pe un ecran imens.

Prezența digitală a lui Luiz Gustavo îi va inspira pe copiii între 6 și 15 ani să-și demonstreze talentul la fotbal, să-și exerseze fentele in probele speciale: dribbling, control al mingei, tras la poartă, pentru ca, în final, să își crească șansele de câștig al marelui premiu oferit de Academia Cartoon Network.

La eveniment va exista și un spațiu dedicat copiilor cu vârsta până în 7 ani, unde, sub îndrumarea coordonatorilor, copiii vor desena planșe personalizate cu personajele îndrăgite din serialele Cartoon Network și vor întâlni mascotele preferate, Finn și Jake (Să-nceapă aventura), Gumball și Darwin (Uimitoarea lume a lui Gumball).

În Academia Cartoon Network se pot înscrie copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 15 ani. Concursul de fotbal se va desfășura între 16 mai și 13 iunie, perioadă în care copiii trebuie să încarce pe site-ul Cartoon Network un clip video prin care să își demonstreze talentul la fotbal. După încărcarea înregistrărilor, toți copiii își pot vota clipul preferat până pe 29 iunie. În premieră, în acest an, vor fi aleși doi mari câștigători, cel de al doilea fiind desemnat și susținut de Digi Sport, partenerul media al Academiei Cartoon Network. Ambii câștigători vor călători în vara aceasta alături de un părinte sau de un tutore într-un oraș european, unde vor participa la un antrenament cu Luiz Gustavo.

În plus, anul acesta, copiii care știu totul despre fotbal sunt invitați să participe la testele cu întrebări de pe site-ul Cartoon Network.

Luiz Gustavo
Luiz Gustavo (născut pe 23 iulie 1987) este un jucător de fotbal brazilian. Din august 2013, Gustavo este mijlocaș al echipei germane VfL Wolfsburg. Prima participare a fotbalistului în naționala Braziliei a avut loc în anul 2011, atunci când antrenorul Mano Menezes l-a desemnat în primul unsprezece în meciul amical împotriva Germaniei. Luiz Gustavo și-a făcut debutul pe 10 august, în minutul 86 al partidei. În anul 2013, el a fost selectat pLuiz Gustavo Portrait Sessionentru Cupa Confederațiilor FIFA, pe care Brazilia a câștigat-o învingând Spania cu 3 la 0. Gustavo a jucat în toate meciurile competiției.

 

Academia Cartoon Network: Fotbal

Pentru al treilea an consecutiv, Cartoon Network organizeaza Academia CN: Fotbal, o competiție care se adresează tinerelor talente ale fotbalului din opt țări europene (Belgia, Bulgaria, Germania, Ungaria, Olanda, Polonia, România și Rusia). Dupa Robin van Persie și Lucas Podolski, anul acesta, copiii pot câștiga un antrenament alături de Luiz Gustavo, fotbalist care joacă în naționala Braziliei. Cei doi câștigători ai Academiei CN: Fotbal sunt aleși de un juriu, dintre cele mai votate 20 de clipuri video. Juriul este format din Ilie Dumitrescu, Bogdan Socol, Andrei Niculescu şi George Dobre. Ilie Dumitrescu, care face parte din echipa Digi Sport din 2010 în calitate de analist, este unul dintre componenţii Generaţiei de Aur a fotbalului românesc, a evoluat în 62 de meciuri şi a marcat 20 de goluri pentru echipa naţională. Bogdan Socol, cu o experienţă jurnalistică de peste 14 ani, şi Andrei Niculescu, care lucrează în persa sportivă de 20 ani, sunt moderatori şi comentatori la Digi Sport. George Dobre este jurnalist de peste 15 ani, iar din 2009 e redactor-şef, moderator şi comentator la Digi Sport. Cei doi mari câștigători vor călători în această vară într-un oraș european pentru o întâlnire de neuitat cu fotbalistul Luiz Gustavo.

 

Cartoon Network este postul de televiziune pentru copii care difuzează seriale de animaţie – atât comedii precum Uimitoarea lume a lui Gumball, Să-nceapă aventura, Un show obişnuit, cât şi seriale de acţiune şi aventuri ca Ben 10, Bakugan, Star Wars: The Clone Wars, sau Generator Rex. Experienţa Cartoon Network este completată de jocurile, concursurile şi informaţiile de pe www.CartoonNetwork.ro.

Cartoon Network este disponibil în 26 de limbi, în 25 de versiuni separate din 166 de ţări şi în 260 de milioane de case din întreaga lume. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting System, Inc., o companie Time Warner.

Digi Sport este televiziunea cu profil sportiv care se axeaza pe transmisiuni live, stiri si emisiuni ce reflecta o analiza obiectiva a performantelor sportive. Cele trei canale de televiziune Digi Sport emit 24 de ore din 24 si in grilele lor se regasesc transmisiunile in direct si in exclusivitate ale celor mai importante campionate din sportul romanesc, european, dar si din cel mondial.

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU