Casa Experimentelor – Centrul Științific Român la Noaptea Muzeelor

Sâmbătă 14 Noiembrie 2020
București

Spațiul expozițional va fi la dispoziția vizitatorilor pe o durată de o oră, pentru maxim 30 de persoane, intrarea făcându-se fără rezervare, în ordinea sosirii.

Accesul mașinilor în parcare nu va fi permis, aceasta fiind lăsată la dispoziția vizitatorilor care vor aștepta intrarea în Casă. Diferit de anii anteriori este faptul ca spațiul expozițional este împărțit în zone, astfel încât pentru păstrarea distanțării în fiecare zona vor fi prezenți doar membrii aceleiași familii/aceluiași mini grup. Reprezentanți ai Casei Experimentelor se vor asigura că exponatele sunt dezinfectate înainte ca o altă familie/mini grup să intre într-o zonă.

Printre atracțiile “fizico-matematice” ale Casei Experimentelor, și anul acesta vizitatorii vor experimenta cum este să stai pe 2100 de cuie atunci când vor încerca Patul Fakirului, vor avea ocazia să vadă fulgere adevărate în Casă create cu Bobina Tesla și vor vedea efectele energiei electrostatice produsă de Generatorul Van de Graaff.

Programul a fost adaptat noilor restricții, astfel încât ultima ora de intrare va fi ora 20:00, astfel încât la ora 21:00 vom închide.

Accesul se face pe bază de taxă redusă: 10 lei/persoană, fără rezervare, în ordinea sosirii, în grupuri de câte maxim 30 de persoane (accesul nu este permis copiilor cu vârsta sub 3 ani).

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 14 Noiembrie 2020

Program:
18:00 - 21:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Casa Experimentelor. Centru Ştiinţific pentru Copii şi Tineri

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Calea Vitan, 242

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL