Căsuța de vacanță. Atelier de modelat în lut +3 ani

Sâmbătă 03 August 2019
București

Cu toții ne amintim de vacanțele la bunici, pline de culoare, distracție, soare și prieteni. Zilele lungi nu ajungeau niciodată pentru a pune în aplicare toate ideile năstrușnice și pentru toate jocurile dorite. Căsuța veselă ne aștepta în fiecare seară când ajungeam prăfuiți și obosiți după joaca de pe uliță, imagine care ne-a rămas vie în amintire încă de atunci.

În vara aceasta, la Casa cu Rost recreăm atmosfera verilor la bunici la atelier dedicat căsuței de vacanță. Vom modela împreună o căsuță din lut, așa cum ne-o amintim din copilărie. Meșteșugul lucrului cu ceramica este potrivit atât pentru copii, cât și pentru adulți, ajutându-ne să ne relaxăm și să ne deconectăm de la agitația cotidiană.

După ce vom finaliza creația, casutele sunt lăsate să se usuce natural, după care sunt arse la 1800 de grade într-un cuptor special pentru ceramica, pentru ca lutul modelat sa se transforme în obiecte ceramice gata de utilizare. Întregul proces dureazĂ cu aproximație o săptămână, în funcție de grosimea și dimensiunile obiectului realizat.
Astfel încât în cea de-a doua ședință a modulului participanții să o poată picta. Cei ce doresc, pot lua căsuța nepictată.
Vom afla care sunt etapele lucrului cu lutul, cum se modelează și cum se păstrează, cum se pot combina culorile sau care sunt materialele potrivite.

Căsuța noastră de vacanță poate fi folosită drept cutie de bijuterii sau de amintiri, în care veți păstra obiectele de valoare sau chiar cu valoare sentimentală. De asemenea, aceasta reprezintă un cadou unic, autentic, potrivit pentru persoanele speciale din viața voastră.

Cost atelier: 55 de lei
Părinții care doresc acest lucru, pot realiza împreună cu copiii căsuța aleasă, iar costul rămâne același.
Se achita două bilete dacă fiecare dintre cei doi realizează câte o căsuță.

Puteti achita costul întregului modul (110 lei) de la început
sau
Puteți achita la fiecare atelier:
– 55 lei sesiunea de modelaj si tehnici de lucru cu lutul
– 55 lei sesiunea de pictura si informatii despre pigmenti si pensule necesare.

Pentru detalii și înscrieri : 0734 131 377

Vârsta recomandată: +3

Unde? Casa cu Rost, Str. Blanari nr. 23, etajul 5, Bucuresti

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 03 August 2019

Program:
10:30 - 12:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL