Centrul Gifted Education (Sc. Generala nr. 155)

   
  Centrul Gifted Education va invita sa luati parte, cu mic – cu mare, la seria de workshop-uri WowKids pentru dezvoltarea inteligentelor multiple si aprofundarea relatiei parinte-copil.
  Seria WowKids, o versiune imbunatatita a programului Dialoguri cu mentori, include 12 workshop-uri din domenii variate, inedite si foarte interesante, fiind  sustinute de mentori talentati si inimosi.
  De ce sa participati?

  Parintii sunt adeseori prea solicitati de indatoririle vietii de zi cu zi, iar copiii resimt lipsa comunicarii cu ei. WowKids este o oportunitate pentru ca parintii si copiii sa petreaca impreuna timp de calitate si sa-si aprofundeze legatura sufleteasca, in timp ce invata si se joaca impreuna.

  Va veti dezvolta abilitati noi, utile, frumoase.

  Veti intalni persoane cu aceleasi preocupari si pasiuni, deci va puteti face noi prieteni.

  La fiecare intalnire, va asista un psiholog care va va oferi un feed-back constructiv.

  Veti primi ca amintire fotografii digitale profesionale din timpul fiecarui workshop.

   

  23.01.2013 – SPONTANEIZATIE  – workshop de Improvizatie ~ Mentor: Bogdan Grigore
  Improvizatia este o arta deosebita, complexa, orientata spre A FACE. Aduna cunostinte din cultura generala, din relatia noastra cu mediul, cu ceilalti si cu noi insine. Dar improvizatia inseamna de asemenea dezvoltarea spontaneitatii si a expresivitatii verbale si non-verbale, amplificarea abilitatilor creative si a increderii in sine.
  Cand si unde?
  Workshop-urile se desfasoara in fiecare miercuri, incepand cu data de 16.01.2013, intre orele 17:45 – 19:45, la Scoala Generala nr. 155, din Str. Pascani nr 6, sector 6, Bucuresti – Drumul Taberei, Romancierilor, in zona Policlinica Cetatea Histriei.

  Care sunt conditiile de participare?
  Alaturi de dezvoltarea inteligentelor multiple, un alt obiectiv al seriei WowKids este imbunatatirea relatiei parinte-copil. Prin urmare, va invitam sa veniti in formula 1 parinte + 1 copil cu varsta cuprinsa intre 8 si 15 ani.
  In cazul in care nu se vor inscrie minimum 12 participanti (6 parinti + 6 copii), workshop-urile vor fi amanate si veti fi instiintati in timp util.

  Care este taxa de participare si cum se achita?
  Taxa este de 60 RON/ sedinta (parinte+copil), adica un total de 720 RON, daca doriti sa participate la intreaga serie WowKids.
   
  Cum va inscrieti?
  Pentru a confirma inscrierea, va rugam sa trimiteti dovada achitarii taxei pe adresa [email protected], cel mai tarziu cu o zi inaintea workshop-ului / workshopurilor la care doriti sa participati.

  Aveti nevoie de mai multe detalii?
  Pentru orice alte informatii cu privire la desfasurarea seriei WowKids, va sta la dispozitie coordonatorul acesteia, Gabriela Alba –  tel: 0724 56 56 44, e-mail: [email protected].

  Centrul Gifted Education este o organizatie non-profit cu misiunea de a descoperi şi de a dezvolta potenţialul copiilor cu abilităţi înalte (supradotaţi) printr-o educaţie de excelență dezvoltand, promovand si utilizand cea mai buna curricula validata la nivel international de descoperire si dezvoltare a abilitatilor naturale si a potentialului copiilor, modele de bune practici in educatie, retele de profesori talentati, retele de mentorat formate din experti si profesionisti in educatie.

  Mai multe despre Centrul Gifted Education.

   

  Detalii Locație

  Județ:
  sector 6

  Oraș:
  Bucuresti

  Adresa:
  Str. Pascani nr 6

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU