Centrul Gifted Education te invita la concurs!

Centrul Gifted Education te invita la concurs! Premiul consta intr-o testare la standarde internationale pentru copilul tau (cu varsta intre 2 ani si 6 luni si 16 ani si 11 luni). Centrul Gifted Education ofera 1 testare unui castigator.

testeaza inteligenta copilului tauDurata concursului: 3.04 – 4.05.2013


Cerinte:
1. Like paginii
https://www.facebook.com/Centrul
2. Like & Share acestei postari.

Castigatorul va fi ales cu ajutorul site-ului random.org pe data de 4.05.2013 si publicat pe pagina Centrului Gifted Education pentru copii supradotati.

Inscrierile online pentru testari se pot realiza prin: http://giftededu.ro/centru-testare
Primul Centru de Testare si Descoperire a Inteligentelor Multiple – Unic in Romania, Centrul Gifted Education

Centrul Gifted Education – www.giftededu.orgeste o organizatie non-profit cu misiunea de a descoperi si de a dezvolta potentialul copiilor cu abilitati inalte (supradotati) printr-o educatie de excelenta dezvoltand, promovand si utilizand cea mai buna curricula validata la nivel international de descoperire si dezvoltare a abilitatilor naturale si a potentialului copiilor, modele de bune practici in educatie, retele de profesori talentati, retele de mentorat formate din experti si profesionisti in educatie.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU