Centrul Ikedoo

  Despre Ikedoo

  Faptele educă mai bine decât cuvintele, dar pentru asta e nevoie de experiența potrivită. Ikedoo creează astfel de experiențe cu ajutorul jocurilor, simulărilor și a poveștilor. Când distracția e în toi, la fel e și puterea de concentrare a copiilor. Ei pot asimila informații complexe cel mai bine când le pot pune în practică. Au și cu ce. Le punem la dispoziție o gama vastă de materiale de construcție de jucărie de la cărămizi până la scripeți,  grinzi și stâlpi de rezistență. Cu cât experiența se apropie mai mult de realitate cu atât reținerea informațiilor va fi mai mare. Jocurile sunt o ocazie minunată pentru dezvoltarea cognitivă și afectivă.

  Copiii explorează, creează și interacționează în mod independent cu lumea din jurul lor.  Asimiliează informații, le sintetizează în concepte abstracte din care se nasc apoi noi experiențe. Aceste cicluri de învățare ajută la dezvoltarea încrederii de sine, a curajului, a gândirii independente, a puterii de înțelegere, a inteligenței emoționale și a puterii de adaptare la lume. În cadrul programelor experiențiale copiii lucrează în echipe, discută, evalueză, negociază și creează. Aceste experiențe se integrează foarte bine în viața lor și îi ajută să-și îmbunătațească abilitățile de organizare și conducere. Astfel copiii se dezvoltă natural și armonios, într-un mediu plăcut în care învață să se adapteze cât mai bine situațiilor din viața de zi cu zi.

  Detalii Locație

  Județ:
  Sector 2

  Oraș:
  Bucuresti

  Adresa:
  Str. Popa Rusu nr. 16A, et. 2

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 14 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU