Centrul MiniMe – Fundaţia Nadia Comăneci

  Fundaţia Nadia Comaneci organizează, în cadrul programului MiniMe, o serie de cursuri de dezvoltare personală şi intelectuală, dedicate copiilor preşcolari şi şcolari, clasele I-IV. Cursurile sunt realizate în module de 10 – 12 şedinţe, pentru copii, în grupe restrânse, utilizând metode şi materiale de lucru moderne. Principalul obiectiv al acestor cursuri îl constituie crearea unei baze solide pentru dezvoltarea unei personalităţi puternice, cu o cultură generală vastă, din diferite domenii precum: arta fotografică, cultura artistică, cultura muzicală, cultura sportivă, economie, astronomie, bune maniere şi oratorie, cunoştinţe de IT şi altele.

  Fundaţia Nadia Comăneci este o organizaţie non-profit, coordonată de gimnasta simbol a sportului românesc, în calitate de membru fondator şi preşedinte. Fundaţia Nadia Comăneci încurajează, susţine şi promovează performanţa în orice domeniu de activitate, militând „Pentru o viaţă de nota 10”.

  Cursurile pentru copii care sunt organizate la Centrul MiniMe sunt prezentate aici:

  – Cursuri de dezvoltare personala

  – Ateliere pentru copii

  – Cursuri de cultura generala

  – Cursuri de sport

  Contact:
  Telefon: 0741 199 600
  E-mail: [email protected]

  http://cursuriminime.ro/

  Detalii Locație

  Oraș:
  Bucuresti

  Adresa:
  Calea Grivitei nr. 150

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU