Cenușăreasa. Spectacol 5-12 ani la Teatrul Căluțul de Mare – Constanța

10:30
Duminică 28 Aprilie 2024
Constanta

Un imn adus frumuseţii şi dragostei curate, prieteniei şi omeniei, bunătăţii şi într-ajutorării.

Zadarnic mama vitregă cea rea şi cele două surori leneşe mincinoase şi afurisite o impiedica pe Cenuşăreasa să ajungă la balul de la palat.

În ciuda tuturor piedicilor, va ajunge, pentru că ea este bună şi harnică, frumoasă şi iubită de păsări şi şoricei, ocrotită de Zâna cea Bună.

Îmbrăcată într-o rochie albastră de o rară frumuseţe, încălţată cu pantofiori de aur va merge la balul de la palat într-o calească cu totul şi cu totul de aur. Prinţul o-ndrăgeşte îndată, dar, Cenuşăreasa dispare la miezul nopţii pierzându-şi un pantofior. Desigur prinţul, cu ajutorul pantofiorului o va regăsi şi vor face o nuntă ca-n poveşti şi vor trăi până la adânci bătrâneţi, înconjuraţi de o dragoste binemeritată.

Scenariu, regia, muzica, luminile îmbină armonios momentele de duioşie şi haz ale actorilor şi păpuşilor care joacă cu dăruire şi talent în aplauzele micilor şi marilor spectatori.

  • vârsta 5 – 12 ani | durata 55 minute
  • dupa frații Grimm
  • regia şi scenariul: Daniel Stanciu
  • scenografia: Carmencita Brojboiu

📍 Unde? Teatrul Căluțul de Mare, Str. Aristide Karatzali Nr.16, Sala ELPIS, Constanța

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.teatruldelamare.ro/index.php/program

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 28 Aprilie 2024

Program:
De la 10:30
De la 12:00

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL