Christmas Candy Fair 2022. Târg de Crăciun la Maison 13

10-11 Decembrie 2022
București

Bucuria este adevăratul dar al Crăciunului! V-am spus că avem o baghetă magică pe care o vom flutura peste târg și totul se va transforma în copilăria “bomboanelor de pom”? Ce credeți, un brad din bomboane ne poate aduce destulă bucurie?

Legenda spune că da!

Crăciunul nu este o perioadă, nici un sezon, ci o stare de spirit…o stare dulce ca o bomboană, în care ți-e dor de acasă,chiar dacă ești deja acasă, o stare în care ai vrea să oprești timpul în loc, în care nu te mai saturi să dăruiești, să prețuiești și să primești înzecit!

Vino la târg pe 10-11 decembrie, lasă-i Moșului o scrisoare în cutia pregătită să plece în Laponia, ascultă colindele, bucură-te de cana de vin fiert și de cozonac și desigur de bomboanele pentru brad!

Se spune că nu există cadoul perfect, pentru că de Crăciun orice cadou este perfect! Noi te îndemnăm totuși să nu renunți și să arunci o privire printre standurile noastre, chiar dacă vei cumpăra doar felicitarea în care vei pune biletele de avion către țările calde!

Pe cei mai mici dintre noi (de ce nu și pe noi?) îi așteaptă o mulțime de ateliere de sărbătoare, de la crearea propriei decorațiuni de Crăciun , la pregătirea biscuiților pentru Crăciun sau a unui cadou făcut chiar de ei pentru cei dragi!

Christmas Candy Fair – pentru că gandul la bomboanele copilăriei ne face cu adevărat fericiți!

>10-11 decembrie Program:10-20
>str.Dumbrava Rosie nr.2 , langa Parcul Gradina Icoanei
>Intrare 10 lei/pers(copiii pana in 14 ani au intrare gratuita)
>Toate activitatile vor fi deschise publicului intre 10-20.

Detalii Eveniment

Perioada:
10-11 Decembrie 2022

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
20:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL