Christmas Maker Fair 2021. Târg alternativ cu produse și activități inspirate și inspiraționale pentru copii și adulți

17-19 Decembrie 2021
București

Si în acest an, Nod Makerspace și Mater găzduiesc Christmas Maker Fair, un târg alternativ cu produse și activități inspirate și inspiraționale pentru copii și adulți.

Prin Christmas Maker Fair dorim să punem la dispoziția publicului larg diverse opțiuni în a-și alege cadourile de sărbători, fabricate în România, în atelierele creativilor din București.

Te așteptăm la cel mai cosy & prietenos târg de Crăciun, unde poți să te întâlnești cu makerii și să găsești cadoul acela perfect, pe care îl cauți de ceva vreme. Vei găsi produse alese, obiecte de serie mică sau unicat, de la accesorii, bijuterii, ceramică, obiecte decorative, corpuri de iluminat, ilustrație, obiecte educaționale pentru copii, până la delicatese culinare.

Pentru că ne dorim să umplem sălile cu voie bună, pe lângă standurile cu vânzare, pregătim o serie de workshop-uri și ateliere creative pentru copii mici și mari. Vom avea și standuri cu cafea și vin fiert, dar și bunătăți culinare. Cam tot ce trebuie pentru a reda atmosfera magică a Crăciunului!

⏰ Când?

Vineri, 17 decembrie, între 17:00 și 21:00
Sâmbătă, 18 decembrie, între 11:00 și 21:00
Duminică, 19 decembrie, între 11:00 și 18:00

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

*Intrarea este liberă.

🌍 Unde?

Christmas Maker Fair este organizat și găzduit de Nod Makerspace și MATER – prima bibliotecă de materiale din România și Europa de Sud-Est. MATER este un proiect al Nod Makerspace, centru comunitar creativ de dimensiuni mari din România, care a transformat un fost complex industrial de pe Splaiul Unirii într-un spațiu antreprenorial dedicat design-ului, ingineriei, fabricației și educației creative.

📍 Cum ajungi? Nod Makerspace este situat pe Splaiul Unirii nr. 160, la câteva minute de condus de la Piața Unirii, sau cu metroul până la stația Timpuri Noi / RATB linia 133.

–––––––

🌲 Accesul publicului la târg este gratuit.

❗ Potrivit reglementărilor în vigoare, participarea la eveniment se va face doar cu respectarea următoarelor prevederi:
– prezentarea certificatului verde care atestă vaccinarea anti SARS-CoV-2 (minim 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare)
– purtarea măștii de protecție pe nas și gură, pe întreaga durată a târgului.
Noi ne vom asigura că spațiul în care se desfășoară evenimentul respectă toate măsurile de siguranță sanitară, astfel încât toată lumea să se poată bucura de târg.

🧁 Târgul va avea, ca de fiecare dată, surse de cafea, băuturi și alte bunătăți.

☁ Pentru că traversăm o perioadă incertă, în care lucrurile se schimbă de la o zi la alta, în cazul în care situația nu ne va mai permite, vom muta târgul online

Detalii Eveniment

Perioada:
17-19 Decembrie 2021

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL