Circ & Variete Globus

  Circ & Variete Globus lanseaza cea de a 4-a editie a Festivalului International de Arta a Circului, un eveniment deja cunoscut publicului bucurestean si nu numai.

  Pentru « Leul de aur » vor concura anul acesta :

  Circul « Aquatico Zopis » din Spania – va evolua la sediul din Aleea Circului nr 15, in cadrul unui spectacol impresionant cu acrobati renumiti

   Circul « Aquatico Loredana Bellucci din Italia – va evolua intr-un spectacol in care vor intra multe, multe animale-artiste, in chapiteaul din Parcul Titan, langa Piata Ramnicu-Sarat, fosta baza sportiva « Spartacus », bd. Liviu Rebreanu nr. 3

  Circul « Americano » din Serbia – va prezenta un spectacol traditional la chapiteaul instalat in Parcul Drumul Taberei, langa Piata Moghioros, strada Brasov nr. 21 A

  In data de 5 iunie, in cadrul unui spectacol de gala, cele trei jurii – Juriul de Specialitate, Juriul Artistilor si Juriul Copiilor vor anunta spectacolul castigator al acestei editii, cea mai buna productie urmand a fi evaluata in ansamblu, de la primul gong pana la aplauzele de final.

  Iubitorii artei circului sunt invitati sa vizioneze toate cele trei spectacole pentru a putea sustine spectacolul favorit.

  Program spectacole
  Sambata, 26 mai si Duminica, 27 mai – spectacole de la ora 11.00 in toate cele trei locatii

  Luni – Joi, 28 mai – 31 mai inclusiv – spectacole de la ora 10.00 in toate cele trei locatii

  Vineri, 1 iunie – spectacole de la ora 10.00 si de la ora 18.30 in toate cele trei locatii

  Sambata, 2 iunie si Duminica, 3 iunie – spectacole de la ora 11.00 si de la ora 18.30 in toate cele trei locatii

  Marti, 5 iunie, la oara 18.30 – la Circ & Variete Globus, Aleea Circului nr. 15, Festivitatea de decernare a premiilor Festivalului International de Arta a Circului in cadrul unui spectacol de gala – « D`ale Bibicilor lui Caragiale »

  Pentru grupuri organizate din gradinite, scoli, licee, facultati pretul biletelor este de 18 lei.

  La cumparea unui abonament pentru toate cele trei spectacole din Festivalul International de Arta a Circului veti primi ca bonus vizionarea gratuita, in perioada octobrie – decembrie a celei mai noi productii Circ & Variete Globus, « Profetiile Mayase ».

  Pentru mai multe detalii, click aici: http://www.circulglobus.ro/spectacol.php?spectid=1031

  Casa de bilete: Program Miercuri – Duminica : 10.00 – 18.00
  Telefon: 021 – 210.49.98

  Detalii Locație

  Județ:
  Sector 2

  Oraș:
  Bucureşti

  Adresa:
  ALEEA CIRCULUI NR. 15

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU