Clasic e fantastic.Copilăria lui Enescu-spectacol pentru copii

12-13 Septembrie 2015
București

Clasic e fantastic.Copilăria lui Enescu-spectacol pentru copii la Teatrul Odeon

 

Ne bucurăm să putem anunţa că Festivalul “George Enescu” ediţia 2015 a acceptat şi programat două spectacole cu Copilaria lui Enescu în diminetile de sambata 12 şi duminica 13 septembrie, orele 11, la teatrul Odeon.

clasic e fantastic spectacol copii

 

Comandata si sponsorizat de Dacia, Copilaria lui Enescu a fost prezentata in premiera tot in Festivalul George Enescu, editia 2013, pe scena mare din Piata de festival. Ne bucuram mult de aceste reprogramari care leaga din nou numele proiectului Clasic e fantastic de cel mai mare festival muzical international din Romania. Si… va asteptam cu drag.

Teatrul Odeon 12-13 Septembrie ora 11
Spectacol pentru copii: Clasic e fantastic – Copilăria lui Enescu
Scenariul: Emanuel Ciocu
Regie: Monica Ciuta
Concept păpușă: Aurelia Badulescu
Scenografie: Sanziana Tarta
Consultant de specialitate: Cristina Sarbu
Distribuție: Valeria Cristia, Irina Sarbu, Alexandra Badea, Monica Ciuta, Filip Ristovski, Alexandru Unguru, Monica Bustean și Raluca Ouatu
Sponsor: DACIA
Acum e rândul celui mai mare compozitor român, George Enescu, să fie subiectul poveştilor amuzante şi mai ales… muzicale spuse cu atâta talent, dezinvoltură şi farmec de cei doi şoricei, Sică şi Rică, pisica Lola şi bătranul şobolan Sol care au devenit cei mai buni prieteni ai copiilor (bunicilor şi părinţilor!) dornici să păşeasă în minunata lume a muzicii clasice. Pornind din Liveni, un mic sat din Moldova, George Enescu a ajuns unul dintre cei mai mari muzicieni ai secolului XX, violonist, pianist, compozitor şi profesor aplaudat şi respectat. Nu a fost uşor şi drumul a fost lung şi întortochiat. Sică, Rică şi Lola i-au fost mereu alături şi pot acum povesti cum a ajuns băieţelul din Liveni unul dintre cei mai mari muzicieni al lumii.Biletele pentru spectacolul pentru copii se pot procura – mai aproape de data faptei ! – de la casa de bilete a Teatrului Odeon sau din prin vanzare on line :
Casa de bilete
Tel. +4021 314 7234
Program casa de bilete: luni – duminică, orele 11.30– 19.00 cu pauză între 14.30 – 15.00
[email protected]

Detalii Eveniment

Perioada:
12-13 Septembrie 2015

Ora incepere:
11:00:00

Ora terminare:
11:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Teatrul Odeon

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Calea Victoriei nr. 40-42

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL