Club de arte plastice Cu ochii pe culoare

  Cu ochii pe culoare este un club de arte plastice care organizeaza cursuri pentru copii, adolescenti si adulti, care se muleaza pe necesitatile si preocuparile cursantilor.

  Au inceput inscrierile pentru grupe noi de cursanti la Cursuri de pictura pentru copii – Club de Arte Plastice „Cu ochii pe culoare”.

  Daca instinctele noastre de a crea si de a ne exprima nu ar fi suprimate, ne-am trasa viata diferit, in moduri mult mai personale, individuale si expresive. Culoarea, lumina, textura pot stimula simturile si trezi emotiile.

  Suntem in era in care ne concentram pe OM ca masura a tuturor lucrurilor. Mai multe posibilitati de a alege, expunere, mai multa informatie, comunicare permanenta prin orice mijloace, astfel incat omul devine o lume in sine, vasta si unitara, o adevarata sursa de inspiratie.

  Copiii nostri sunt viitorul artei si comunicarii!

   

  cursuri-de-pictura-pentru-copii

   

  In prima etapa a invatarii, pentru un copil este important sa nu existe constrangeri, sa fie cat mai multe informatii vizuale la dispozitia lui si sa fie corect antrenat in joaca. De ce joaca?… pentru ca este cea mai eficienta metoda spre o invatare constructiva.

  Copilul are nevoie sa stie ca tu, ca adult, poti intra in lumea lui, ca limitele nu exista peste tot si ca isi poate exprima trairile. Cu multe materiale la dispozitie (din categorii diferite) copilul este incurajat spre experimentare, descoperire si creativitate.

  Am gandit acest curs ca o oaza de libertate totala, un loc in care copilul isi poate exprima temerile, descarca emotiile si realimenta interesul pentru arta.

  Am trecut prin multe etape in care abordarea procesului de invatare a fost intors pe toate partile. Concluziile noastre au condus la o singura varianta sigura si benefica copiilor: LIBERTATEA.

  Asa ca… nu va asteptati sa vina acasa cu o lectie invatata si bine pusa la punct, va veni cu o curiozitate activa, cu lumina in ochi si emotii descarcate constructiv.

   

  Cursuri de pictura pentru copii Club de Arte Plastice

  • Cursuri de pictura First Art pentru copii 3-6 ani
  • Cursuri de pictura Art Studio pentru 7-18 ani

  Contact Cursuri de pictura pentru copii – Club de Arte Plastice:

  Detalii Locație

  Județ:
  Sector 3

  Oraș:
  Bucuresti

  Adresa:
  Str Rotunda nr 4, bl.Y1A, Sc. 3

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU