Club Natura Creative Summer Camp 6-13 Ani | 5 Tabere Creative de Reconectare cu Natura în Călinești

Club Natura organizează 5 tabere creative de reconectare cu natura în Călinești – un sat situat pe dealurile sudice ale Rezervației Piatra Craiului.

Recent renovată și echipată cu aparatură de ultimă generație, vila în care ne vom desfășura taberele ne oferă condiții excelente pentru toate activitățile clubului indoor sau outdoor.

August 2021 – 1550 lei

Tabăra se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 13 ani. Vom picta ce ne inspiră din mediul înconjurător, vom dansa în jurul focului de tabără, vom învăța cum să ne hrănim sănătos dar, în primul rând, ne vom descătușa creativitatea.

În cele 6 zile copiii vor învăța să redescopere bucuria simplă de a sta în aer liber, să alerge și să se joace în livada cu cei 300 de pruni. Vor trăi în simbioză cu natura. Toate activitățile taberei sunt gândite cu scopul de a le dezvolta creativitatea, de a-i face să se simtă liber, neîngrădit de reguli stricte.

Club Natura Creative Summer Camp 2021 colaj outdoor 1

Vor adora să își facă noi prieteni cu care să exploreze dealurile din jur.

Copiii vor desena și vor picta elementele naturii înconjurătoare folosind tehnica acuarelei, vor explora zilnic tehnici creative multimedia cu cele mai inventive combinații: vor picta poezii, vor ilustra haiku-uri, vor învăța să surprindă expresii ale norilor și vor combina toate acestea într-o poveste ilustrată, vor fi mai mult decât încântat să afle noțiuni de bază pentru realizarea unui film sau a unei fotografii, vor învăța să facă cortul în livadă….și, de ce nu? dacă vor dori să experimenteze o noapte în cort, în condiții de siguranță și confort, vor putea să facă și acest lucru. Vor descoperi plăcerea de a merge în picnic, pe dealul din fața casei, unde va asculta povești despre flora și fauna locală. Poate avem noroc și vom vedea chiar și căprioare. Iar în serile plăcute din August, ne vom strânge cu toții în jurul focului, vom spune povești și poezii sau vom viziona proiecții ale unor scurt-metraje de artă sau de animații premiate la festivaluri care pun accentul pe creativitate.

Club Natura Creative Summer Camp 2021 colaj indoor 1

Își vor dezvolta creativitatea prin gătit. Dar nu oricum, ci bazat pe principiile unei alimentații sănătoase, în care copiii vor fi uimiți de varietatea de culori, texturi și arome pe care le vor descoperi sau le vor creea chiar ei. Vor învăța câteva tehnici de gătit foarte simple, vor învăța cum să combine fructele, legumele, leguminoasele, nucile și cerealele pentru a obține un mic dejun sau un prânz delicios și poate când se vor întoarce din tabără, te vor surprinde cu noua lor pasiune pentru gătit!

DETALII ȘI ÎNSCRIERI

Club Natura Creative Summer Camp 2021 colaj indoor 2

CREATIVE Summer Camp 2021 Călinești

GRUPE:

AU MAI RĂMAS DOAR 4 LOCURI LIBERE!

• C1 01 August – 06 August – 1 loc liber
• C2 08 August – 13 August – 3 locuri libere
• C3 15 August – 20 August – 1 loc liber

5 zile/ 6 nopți, copii 5-13 ani

Detalii și înscrieri Tabără Călinești

https://mentoring.mindvibe.ro/creative-summer-camp-club-natura

Așteptăm să ne confirmați dorința de participare a copilului dumneavoastra în taberele Club Natura, iar noi vă vom trimite un e-mail cu toate detaliile.

Toate filmele și animațiile realizate de copiii Clubului Natura le puteți vedea pe canalul de youtube – Asociatia Contempora – https://www.youtube.com/channel/UCElPKg6TUe4ZAdeVJOvu62Q.

Club Natura | Facebook
www.contempora.ro/club-natura/
youtube – asociatia contempora
tel. 0735 019 810

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL