Colectiile zoologice.In spatele usilor inchise la Muzeul Antipa

11:00:00 - 11:00:00
Sâmbătă 12 Octombrie 2013

Sambata 12 octombrie, la Antipa, în spatele uşilor închise! Colecţiile zoologice şi importanta lor

Afis_Colectiile_zoologice_si_importanta_lor

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” continuă seria întâlnirilor cu specialiştii Muzeului, grupate în cunoscutul ciclu de conferințe „La Antipa, în spatele uşilor închise”.

Sâmbătă, 12 Octombrie 2013, începând cu ora 11.00, vă invitam, în Sala Multimedia, să participați la conferința intitulată Colecţiile zoologice şi importanta lor, susținută de către dr. Oana POPA, specialist în studiul moluștelor.

Patrimoniul cultural și cel natural definesc identitatea unui națiuni. Felul în care noi protejăm patrimoniul natural poate fi oglindit foarte bine în colecțiile zoologice păstrate în muzee de istorie naturală sau în institute de cercetare. Aceste colecții reprezintă o imagine a evoluției biodiversității planetei noastre. Vom afla împreuna care sunt denumirile specifice pe care le primesc exemplarele adăpostite în colecțiile zoologice și de câte feluri pot fi aceste colecții. Era digitala și-a pus amprenta și asupra colecțiilor zoologice și vom afla împreună care sunt noile metode de cercetare în biologia moleculară.

Vom învăța să deosebim o colecție științifică de o colecție ce urmează a fi expusă publicului și cum pot deveni “neprețuite” exemplarele ce alcătuiesc o colecție zoologică. În speranța că v-am captat atenția, vă așteptăm să descoperim importanța colecțiilor zoologice!

Înscrierea participanţilor se poate face în limita a 70 de locuri la telefon: 021.312.88.26, tasta 4 sau pe e-mail: [email protected].

Participarea la eveniment se face pe baza biletului de vizitare a Muzeului: elevi şi studenţi – 5 lei, pensionari – 10 lei, adulţi – 15 de lei.

Informaţii suplimentare despre programe: dr. Aurora Stănescu, șef departament Relatii publice, marketing cultural și programe educative, e-mail: [email protected] , 0723.149.694

Detalii: www.antipa.ro şi pe pagina de Facebook a Muzeului ”Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 12 Octombrie 2013

Program:
11:00:00 - 11:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Muzeul Național de Istorie Naturală “Grigore Antipa”

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Sos. Kiseleff nr. 1

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL