Competiție de Kendama @ Iulius Mall Cluj | 10 Noiembrie 2018

Sâmbătă 10 Noiembrie 2018
Cluj-Napoca

Andrei Goia și Rafael Goia, unii dintre cei mai cunoscuți jucători de Kendama din România, sunt prezenți sâmbătă, pe 10 noiembrie 2018, la Iulius Mall Cluj, acolo unde se va desfășura ZNDK (Ziua Națională Depozitul Kendama).

Ești pasionat de Kendama și îți impresionezi prietenii cu mișcările tale? Te așteptăm sâmbătă, de la ora 12.00, în zona pasarelei de la etajul Iulius Mall Cluj, să participi la o competiție națională dedicată jocului japonez și să te duelezi în trucuri cu alți jucători, experimentați sau amatori. Îți vei putea demonstra iscusința într-un concurs organizat de Depozitul Kendama. Competiția ZNDK se desfășoară simultan în 16 orașe din țară, iar finaliștii se vor întrece pe 17 noiembrie, la București. Cei interesați se vor putea înscrie și la fața locului.

Jucătorii vor participa la două categorii de concurs, iar primii trei clasați la fiecare dintre acestea vor fi premiați de Depozitul Kendama. În plus, persoanele din top patru al ambelor categorii vor intra automat în marea finală. Din juriu vor face parte membri ai DKipa sau Sweetskendamas, cele mai cunoscute echipe de specialitate din țară. Pe lângă miza competiției, de a cuceri marele titlu, participanții vor avea prilejul de a se întâlni cu Andrei Goia, unul dintre jucătorii apreciați de cunoscători, care a reprezentat România și în competiții internaționale de profil. Pasionații de kendama își vor putea exersa mișcările și vor învăța trucuri noi și de la Rafael Goia, un alt jucător cunoscut și îndrăgit de public. Dincolo de spectacolul oferit, ZNDK promovează Kendama ca pe o activitate sportivă complexă, care îmbunătățește reflexele vizuale, coordonarea, dar și răbdarea.

Vino sâmbătă, la Iulius Mall Cluj, să-i impresionezi pe cei prezenți cu jocul tău Kendama!

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 10 Noiembrie 2018

Program:
12:00 - 22:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL