Conferinta de parenting de Aletha Solter: Lacrimi, Frici Şi Crize De Furie

Duminică 23 Septembrie 2012

 

Aletha Solter, autoarea cartii “Bebelusul meu intelege tot”, va sustine la Bucuresti pe 22-23 Septembrie doua conferinte scurte: Disciplină Fără Pedepse și Fără Recompense si Lacrimi, Frici Şi Crize De Furie.

De ce plâng bebeluşii? Care este cel mai benefic mod de a reacţiona când copilul face o criză de furie? Ce anume cauzează fricile copilăriei? Descoperă sursele stresului şi traumelor care se află la baza acestor emoţii dificil de gestionat atât pentru copil, cât şi pentru părinţi. Învaţă tehnici eficiente şi pline de compasiune pe care le poţi utiliza atunci când copilul tău plânge, este furios sau speriat. Între beneficiile acestei abordări se numără rezolvarea problemelor de somn, reducerea comportamentelor agresive şi a hiperactivităţii, consolidarea încrederii în sine şi a capacităţii de concentrare a copilului, sănătatea emoţională.

Acest workshop acoperă perioada de vârstă cuprinsă între frageda pruncie şi pre-adolescenţă şi se adresează atât părinţilor, cât şi profesioniştilor care lucrează cu copiii – psihoterapeuţi, consilieri, asistenţi sociali, cadre didactice. Informaţia teoretică va fi împletită cu exerciţiile şi va exista un timp alocat şi întrebărilor din public.

Cost participare: 150 ron sau 120 ron (daca te inscrii pana pe 31 august 2012).

Costul pentru participarea la ambele conferinte este de 260 ron sau daca te inscrii pana pe 31 august 2012, costul este 200 ron.

Pentru inscriere, va rugam sa completati formularul de aici.

Aletha Solter este psiholog de origine elveţiană specializat în psihologia dezvoltării, recunoscută internaţional ca expert în ceea ce priveşte ataşamentul, trauma şi disciplina non-punitivă.

În 1990 a inaugurat The Aware Parenting Institute care a certificat până acum instructori în 17 ţări. Scopul ei este acela de a ajuta la crearea unei lumi non-violente, în care tuturor copiilor le este permis să-şi atingă potenţialul maxim. Prin instrumentele educaţiei parentale conştiente, ea este încrezătoare că părinţii îşi pot creşte copiii competenţi, empatici, nonviolenţi şi fără dependenţe de substanţe. Ea ştie de asemenea că a fi părinte este un lucru dificil şi că părinţii merită recunoaştere, informaţie şi sprijin.

Educaţia parentală conştientă este o filozofie de creştere a copiilor care are potenţialul de a schimba lumea. Bazându-se pe cercetări clinice de mare amploare şi pe înţelegerea în amănunt a dezvoltării copilului, educaţia parentală conştientă propune o nouă abordare care poate schimba în profunzime relaţia părintelui cu copilul lui. Părinţii care îşi însuşesc această abordare cresc copii care devin inteligenţi, empatici, competenţi, nonviolenţi şi autonomi.

Mai multe despre Aletha Solter si Parenting constient gasiti pe site-ul organizatorilor: http://www.parinteconstient.ro/aletha-solter

Organizatori: Otilia Mantelers de la Joc si Emotii , Monica Reu de la Asociatia pentru Comunicarea Non-Violenta si Claudia Necula de la Asociatia pentru Nastere Naturala si Alaptare.

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 23 Septembrie 2012

Program:
09:00:00 - 13:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Rin Grand Hotel

Județ:
Sector 3

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Vitan-Bârzeşti nr. 7D

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL