Rin Grand Hotel

  Aletha Solter, autoarea cartii „Bebelusul meu intelege tot”, va sustine la Bucuresti pe 22-23 Septembrie doua conferinte scurte: Disciplină Fără Pedepse și Fără Recompense si Lacrimi, Frici Şi Crize De Furie.

  deosebit pentru toamna 2012

  Învaţă cum poţi creşte un copil cooperant, responsabil şi stăpân pe sine, fără să fii nici dictatorial, nici permisiv.

  La acest eveniment de parenting se vor discuta pe larg efectele nocive ale pedepselor si recompenselor, şi se vor prezenta tehnicile de bază ale disciplinei democratice ce promovează respectul reciproc între părinţi şi copii. Vei descoperi, de asemenea, cele trei motive pentru care cei mici “îşi iau nasul la purtare” şi vei învăţa cum să schimbi comportamentele care te deranjează recunoscând şi împlinind nevoile de bază ale copilului tău.

  Acest workshop acoperă perioada de vârstă cuprinsă între frageda pruncie şi pre-adolescenţă şi se adresează atât părinţilor, cât şi profesioniştilor care lucrează cu copiii – psihoterapeuţi, consilieri, asistenţi sociali, cadre didactice. Informaţia teoretică va fi împletită cu exerciţiile şi va exista un timp alocat şi întrebărilor din public.

  Cost participare: 150 ron sau 120 ron (daca te inscrii pana pe 31 august 2012).

  Pentru inscriere, va rugam sa completati formularul de aici.

   

  Aletha Solter este psiholog de origine elveţiană specializat în psihologia dezvoltării, recunoscută internaţional ca expert în ceea ce priveşte ataşamentul, trauma şi disciplina non-punitivă.

  În 1990 a inaugurat The Aware Parenting Institute care a certificat până acum instructori în 17 ţări. Scopul ei este acela de a ajuta la crearea unei lumi non-violente, în care tuturor copiilor le este permis să-şi atingă potenţialul maxim. Prin instrumentele educaţiei parentale conştiente, ea este încrezătoare că părinţii îşi pot creşte copiii competenţi, empatici, nonviolenţi şi fără dependenţe de substanţe. Ea ştie de asemenea că a fi părinte este un lucru dificil şi că părinţii merită recunoaştere, informaţie şi sprijin.

  Educaţia parentală conştientă este o filozofie de creştere a copiilor care are potenţialul de a schimba lumea. Bazându-se pe cercetări clinice de mare amploare şi pe înţelegerea în amănunt a dezvoltării copilului, educaţia parentală conştientă propune o nouă abordare care poate schimba în profunzime relaţia părintelui cu copilul lui. Părinţii care îşi însuşesc această abordare cresc copii care devin inteligenţi, empatici, competenţi, nonviolenţi şi autonomi.

  Mai multe despre Aletha Solter si Parenting constient gasiti pe site-ul organizatorilor: http://www.parinteconstient.ro/aletha-solter

  Organizatori: Otilia Mantelers de la Joc si Emotii , Monica Reu de la Asociatia pentru Comunicarea Non-Violenta si Claudia Necula de la Asociatia pentru Nastere Naturala si Alaptare.

  Detalii Locație

  Județ:
  Sector 3

  Oraș:
  Bucuresti

  Adresa:
  Str. Vitan-Bârzeşti nr. 7D

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU