Conferințele Lunare English Kids Academy

Vineri 20 Octombrie 2017
București

Paradigmele interioare – condițiile fundamentale în care învățarea și motivarea se pot naște și dezvolta în copiii noştri. Invitaţie la conferinţă: vineri, 20 octombrie, orele 18:00-20:00, în sala de conferinţe EKA.

Obiectivul atelierului:

-A-i informa pe părinţii din English Kids Academy despre cercetările și descoperirile desfășurate la universitatea Stanford din SUA, care descriu paradigmele (dispozițiile) interioare ale ființei umane ce stau la baza învățării și motivării.
-A transmite participanților instrumente concrete prin care pot identifica în ce paradigmă gândește un copil sau un părinte, punând în lumină modurile diferite în care fiecare paradigmă se raportează la obiective, la provocări, la efort, la obstacole, la critici și la succesul propriu sau al altora.
-A transmite moduri concrete prin care fiecare copil sau părinte poate să cultive la nivel individual sau de familie modelul de gândire și acțiune care conduce la motivarea și rezultatele cele mai înalte.

Modalitatea de lucru:

În cadrul atelierului vor alterna prezentările studiilor de caz ce au stat la baza descoperirilor recente realizate de dr. Carol Dweck, profesor la Universitatea Stanford, USA şi punerea în practică a conceptelor și instrumentelor recomandate de această cercetătoare care includ autoevaluări, reflectări asupra propriilor percepții și discuții de grup.

Gazda evenimentului:

Mihai Laurențiu Gânj este fondatorul IH Bucharest (de 7 ani liderul cursurilor de limba engleză din România), English Kids Academy și FasTracKids România (câștigătorul Premiului de Excelență la categoria “Cursuri pentru copii” acordat de Radio Itsy Bitsy în ianuarie 2016. A fost desemnat antreprenorul anului 2010 în România de către HR Club România. Este inspector în cadrul International House World Organisation din Londra, consultant în dezvoltarea relațiilor umane în curs de validare de Institutul ESPERE din Paris și trainer calificat de Transformational Psychology Institute din Bergen, Olanda.
În ultimii 2 ani animă ateliere care au drept scop folosirea descoperirilor de la Universitatea Stanford în creșterea gradului de motivare în procesul de învațare a elevilor, părinților, educatorilor din școlile de stat și private din București, precum și a angajaților companiilor care operează în București.

Venim din Londra şi oferim copiilor o experienţă unică de învăţare.

Accesul la eveniment:

Locurile sunt limitate.

Vă rugăm să vă înscrieți cat mai din timp, trimițând un e-mail către [email protected], până miercuri, 18 octombrie 2017, ora 10 a.m.

Accesul la eveniment costa 120 RON, iar pentru clienții EKA este GRATUIT.

#Kid Friendly

Eveniment / Facebook: https://www.facebook.com/events/363431324114351/

* * *

Conferințele English Kids Academy despre motivarea în învățare vin în sprijinul părinților

Pornind de la dictonul englezesc „Happy Learners are effective learners”, English Kids Academy propune copiilor între 6 luni şi 17 ani, un program vesel şi cu rezultate vizibile de învăţare a limbii engleze. 

Deoarece în cazul cursurilor de copii elevii se dezvoltă în acelaşi timp şi ca oameni, profesorii la English Kids Academy nu le vor preda doar o limbă străină, ci şi un set valoros de cunoştinţe de viaţă transmis prin intermediul limbii engleze.

Împletind experienţa de predare de aproape 65 ani a specialiştilor Internaţional House World Organisation cu teoria inteligenţelor multiple, la English Kids Academy copiii sunt expuşi mai multor strategii de predare, iar abilitatea lor de învăţare este dezvoltată.

Rezultatele cursanţilor English Kids Academy vorbesc de la sine: 100% promovabilitate la examenele internaţionale Cambridge KET, PET sau CAE. Iată de ce, încă de anul trecut, Cambridge English Language Assesment a acordat EKA titlul de unul dintre cele mai bune centre de pregătire a copiilor din ţară, cu „impact educaţional excepţional”.

La English Kids Academy există un interes constant pentru învățare eficientă, cu efecte pe termen lung. De aceea, vineri, pe 20 octombrie 2017, la sediul English Kids Academy din zona Tineretului, se dă startul unei serii de conferințe pentru părinți, prima conferință din această serie propunându-și să exploreze tema:

„Cum îi ajutăm pe copii să învețe?”. Conferinta va transmite participantilor moduri concrete prin care fiecare copil sau părinte poate să cultive la nivel individual sau de familie modelul de gândire și acțiune care conduce la motivarea și rezultatele cele mai înalte și are fundamentul în studiile realizate recent la universitatea Stanford din SUA, de catre dr. Carol Dweck.

Aflați toate detaliile accesând: https://www.facebook.com/englezacopii/

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 20 Octombrie 2017

Program:
18:00 - 20:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL