CONIL Fest – Festivalul Integrarii, editia a XI-a

23-24 Mai 2015
București

 

Un eveniment pentru toti copiii, avand ca scop principal integrarea copiilor atipici talentati prin implicarea lor in activitati artistice

Festivalul Integrarii CONILFEST 2015 spectacole ateliere copii

In perioada 23 – 24 mai 2015, pe scena Palatului National al Copiilor din Capitala, va avea loc  editia de vara 2015 a Festivalului CONIL Fest – Festivalul Integrarii! Evenimentul a ajuns deja la editia a XI-a si este organizat de Asociatia CONIL, in parteneriat cu Politia Romana, Asociatia 3 M, Scoala de Televiziune STV Junior si cu “Profesorul de joaca”, Leon Magdan.

CONIL Fest s-a impus pe harta evenimentelor de gen ca un demers unic: festivalul se adreseaza tuturor copiilor, atat tipici, cat si cu nevoi speciale, scopul principal fiind integrarea copiilor atipici talentati prin implicarea lor in activitati artistice, si incurajarea acestora sa apara fara emotii in fata publicului. Sunt invitati micii artisti din cadrul gradinitelor, scolilor si cluburilor pentru copii, din sfera particulara si de stat.
Astfel, pe scena Salii Mari a Palatului Copiilor sunt asteptati sa participe mai bine de 1500 de copii din peste 50 de institutii de invatamant din Bucuresti si din tara, care vor oferi, ca si pana acum, o veritabila parada a talentelor ce nu cunosc granite.
Programul CONIL Fest – Festivalul Integrarii editia a XI-a include muzica, dansuri, balet, scenete de teatru, reprezentatii de arte martiale s.a. Din foaier vor fi nelipsite atelierele distractive si creative pentru cei mici si animatia. Invitati speciali: “Profesorul de joaca”, alias actorul Leon Magdan, cu un moment inedit de teatru de umbre, prezentat si premiat in cadrul spectacolului “Romanii au talent”, Trupa de teatru de marionete “Clopotel” si multe alte surprize.

Intrarea este libera, iar distractia si voia buna – garantate!
Organizatori: Asociatia CONIL, Asociatia 3M si “Profesorul de joaca” Leon Magdan
Parteneri: Politia Romana, Scoala de Televiziune STV Junior.

Pentru detalii si informatii suplimentare:

www.conil.ro
Iuliana Berca – Event Project Manager
0723. 693. 066 / 0766.08.55.44
E-mail: [email protected]

Detalii Eveniment

Perioada:
23-24 Mai 2015

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Palatul National al Copiilor din Bucuresti – Sala Mică

Județ:
Romania

Oraș:
Bucureşti

Adresa:
Bulevardul Tineretului nr. 8-10

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL