CONIL Fest, Festivalul Integrării, ediția a-XXII-a, ”Mama, supereroina mea!” la Circul de Stat din București

04-05 Martie 2023
București

De mai bine de un deceniu, Asociația CONIL organizează un 𝗮𝗺𝗽𝗹𝘂 𝗲𝘃𝗲𝗻𝗶𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗰𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗮𝗹 𝗮𝗿𝘁𝗶𝘀𝘁𝗶𝗰 ce are în prim plan copiii. Un maraton artistic în care peste 1500 de copii tipici și cu nevoi speciale se succed în cea mai frumoasă lecție de prietenie, acceptare și toleranță.

De-a lungul anilor, sute de instituții participante au prezentat pe scena CONIL Fest, Festivalul Integrării, cele mai frumoase momente artistice pregătite de copii și coordonatorii lor. Alături de copii tipici din grădinițe, școli și cluburi de muzică, sport sau dans, mii de copii cu dizabilități au avut ocazia de a fi artiști și de a demontra tuturor celor prezenți că dincolo de orice dizabilitate, există o abilitate ce trebuie descoperită, încurajată și promovată.

De această dată vă invităm 𝘀𝗮̆ 𝗮𝗱𝘂𝗰𝗲𝗺 𝗶̂𝗺𝗽𝗿𝗲𝘂𝗻𝗮̆ 𝘂𝗻 𝗼𝗺𝗮𝗴𝗶𝘂 𝗺𝗮𝗺𝗲𝗶, 𝘀𝘂𝗽𝗲𝗿𝗲𝗿𝗼𝗶𝗻𝗮 𝗼𝗿𝗶𝗰𝗮̆𝗿𝘂𝗶 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗹. În preajma 𝗭𝗶𝗹𝗲𝗶 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹𝗲 𝗮 𝗙𝗲𝗺𝗲𝗶𝗶, 𝟴 𝗺𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲, veți avea ocazia de a oferi un spectacol emoționant tuturor mămicilor și femeilor prezente la eveniment.

Este cu siguranță 𝗼 𝗼𝗰𝗮𝘇𝗶𝗲 𝘂𝗻𝗶𝗰𝗮̆ 𝗱𝗲 𝗮 𝗽𝗿𝗲𝘇𝗲𝗻𝘁𝗮 𝗺𝗮̆𝗺𝗶𝗰𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗱𝗶𝗻 𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶𝗹𝗲 𝗱𝘃𝘀 𝘂𝗻 𝘀𝗽𝗲𝗰𝘁𝗮𝗰𝗼𝗹 𝗽𝗹𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝗲𝗺𝗼𝘁̦𝗶𝗲, într-un cadru festiv, într-o locație de excepție și într-o atmosferă de adevărată sărbătoare.

Vă invităm să participați alături de copiii dvs la cel mai mare eveniment artistic dedicat mamelor, susținut exclusiv de copii cu vârste între 3-18 ani.

Ideea unei ediții speciale CONIL Fest dedicată mamelor a venit ca urmare a muncii noastre alături de niște parteneri nevăzuți, care muncesc, suferă și luptă cât noi toți la un loc. Niște oameni ai echipei CONIL care nu spun niciodată nu, care sunt mereu în formă și gata de o nouă zi, care nu refuză nicio provocare și care găsesc întotdeauna soluții, care au mereu o vorbă bună și un cuvânt de îmbărbătare, care zâmbesc chiar și atunci cand pare că totul se năruie în jur, care transformă marginalizarea în prietenie și frica de necunoscut în acceptare.

Partenerii nevăzuți, sunt 𝗶̂𝗻𝗴𝗲𝗿𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝗮𝗰𝗮𝘀𝗮̆, sunt mamele copiilor cu dizabilități. Pentru ele, pentru aceste mame supereroine, CONIL organizează cea de-a XXII-a ediție a CONIL Fest, Festivalul Integrării, “𝗠𝗮𝗺𝗮, 𝘀𝘂𝗽𝗲𝗿𝗲𝗿𝗼𝗶𝗻𝗮 𝗺𝗲𝗮”, cu scopul de a spune tuturor mamelor MULȚUMESC.
Asociația CONIL este o organizație non guvernamentală care de 12 ani se ocupă de educația, îngrijirea, terapia și tratamentul copiilor cu diferite dizabilități. Este singura asociație care a dezvoltat un sistem de educație incluziv și un întreg ecosistem educațional pentru copii cu tulburări din spectrul autist și alte dizabilități, completat de terapie și programe de intervenție zilnice pentru mai mult de 300 de copii din centrele de zi, grădinițele și școala CONIL.

CONIL inseamna sute de mii de ganduri bune, zambete, câteodata și lacrimi, inseamna empatie, intelegere si sanse egale. In termeni strict juridici suntem o organizatie nonguvernamentala infiintata in 2010, al carei scop este sa asigure educatie, integrare si incluziune sociala pentru copii si tineri cu diferite dizabilitati. Insa viata ne-a aratat ca nu se rezuma totul la o simplă incadrare juridica, asa ca nouă ne place sa ne definim ca “furnizori oficiali de zambete” pentru copiii cu dizabilitati si familiile lor.

𝗦𝗽𝘂𝗻𝗲 𝘀̦𝗶 𝘁𝘂 𝗠𝗨𝗟𝗧̦𝗨𝗠𝗘𝗦𝗖 𝗺𝗮𝗺𝗲𝗹𝗼𝗿 𝗱𝗶𝗻 𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝘁𝗮 și dăruiește-le cel mai frumos cadou, un spectacol oferit de proprii copii!

Detalii Eveniment

Perioada:
04-05 Martie 2023

Ora incepere:
09:00

Ora terminare:
19:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Circul Metropolitan Bucuresti

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Aleea Circului, 15

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL