Copiii de la 402. Desene Animate – Toate Episoadele Dublate în Română

VIDEO. Serialul de desene animate Copiii de la 402 a rulat pe micile ecrane din România canalul Jetix Play, în perioada 2000-2009 sub denumirea Copiii din clasa 402. Ecranizare a cărții omonime scrisă de Betty Paraskevas și Michael Paraskevas, filmul prezintă aventurile unor copii de școală elementară și relațiile dintre aceștia.

Personajele principale sunt: Nancy Francis, Jessie McCoy, Vinnie Nasta, Polly McShane.

Elevii clasei 402 sunt impulsivi, de cele mai multe ori fac alegeri proaste și rareori se gândesc la rezultatele alegerilor lor. Când tentația își face apariția înșelătoare, acești elevi se grăbesc să cadă în capcană. Bineînțeles că, fiind copii, atunci când problemele de zi cu zi nu mai sunt ușor rezolvabile, ele par chestiuni de viață și de moarte. Probleme simple se transformă în probleme complexe și cel mai mic detaliu este ridicat la cel mai înalt rang al comicului.

În timp ce toți elevii trec cu greu prin evenimentele fiecărei zi, învățând lecțiile vieții pe pielea lor, câteodată încearcă să se mai și ajute. Niciodată nu reușesc pe deplin, căci sunt prea prinși în propriile lor planuri și nelămuriri. Din fericire, ei sunt capabili să se întoarcă mereu în oaza clasei 402, într-o lume a haosului condusă de domnișoara Graves. Aici, în clasa 402, sub conducerea strictă, dar atentă, a domnișoarei Graves, toți copiii sunt în siguranță. În clasa 402 binele este întotdeauna răsplătit, iar răul este întotdeauna pedepsit.

Combinând stilul artistic de o calitate impecabilă cu stilul literar al Lisei Kite și al lui Cindy Begel („Pauza”, „Liderul Clasei”), Clasa 402 este un tom de povești unice, valabile pentru orice perioadă temporală, al cărui rezultat este un serial amuzant și atractiv.

Copiii de la 402 HD * Episoadele 1-18 Dublate în Română

Copiii de la 402 * Episoadele 19-36 Dublate în Română

Copiii de la 402 – Episoadele 37-52 Dublate în Română

Sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Copiii_de_la_402

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU