Copilareste si daruieste de Ziua Copilului

14:00:00 - 20:00:00
Sâmbătă 01 Iunie 2013

Bucuria de a face bine de Ziua Copilului

copilareste si daruieste 1 iunieCopilărește și dăruiește este un eveniment caritabil destinat celor 100 de copii de la grădinița din comuna Vadu-Pașii, situată în județul Buzău, care au nevoie de hăinuțe, jocuri educative, jucării, cărți de colorat și de povești.

Te așteptăm să ne jucăm și să donăm unul dintre aceste lucruri pentru a-i ajuta pe cei 100 copiii de la grădinița din Vadu-Pașii, sâmbătă de 1 iunie, orele 14:00-20:00 la Caffe D’ arthe, str. Popa Nan, nr 7.

La evenimentul caritabil Copilărește și dăruiește va lua parte Corul Solemnis de la Biserica Delea Veche din București, care va cânta un amplu repertoriu de piese ale copilăriei.

Streetcats, proiectul urban pentru ajutorarea pisicilor străzii, va susține o lecție educativă despre interacțiunea dintre copil și pisică.

eveniment caritabilDe asemenea, părtașii la fapte bune îi pot admira pe artiștii lor preferați într-o expoziție cu fotografii din copilăria lor.

De ziua lor, copilașii vor avea parte de multe surprize la Caffe D’arthe, vor avea ocazia să se joace cu puiuți de pisică, să devină personajul preferat din desene animate sau povești prin face-painting și să cânte piesele lor preferate la karaoke. Iar toată această veselie sperăm să o transferăm la Grădinița de la Vadu-Pașii prin donațiile de hăinuțe, jocuri și cărți pentru copii cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani.

Toate donațiile vor fi transportate duminică, 2 iunie, la Buzău în comuna Vadu-Pașii, iar copiii celor trei grupe ale grădiniței locale urmează să primească luni, 3 iunie.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 01 Iunie 2013

Program:
14:00:00 - 20:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Caffe D’ arthe

Județ:
Sector 2

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
str. Popa Nan, nr 7.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL