Copilul, Părintele și Grădinița. Seminar gratuit și lansare carte la Tomis Hub Constanta

Sâmbătă 05 Octombrie 2019
Constanta

Odată cu intrarea copilului în colectivitate, în viață de părinte apare o mare schimbare. Grădinița este o nouă relație pe care începi să o construiești de la zero, în care investești în primul rând răbdare, timp și încredere.

Cum fac față acestui proces? Cum îmi ajut copilul? Cum îi va fi copilului meu fără mine? Va plânge? Îl va luă cineva în brațe? Oare va mânca? Va dormi la prânz? Și ce fac dacă mai am un frățior mic acasă? Cum știu că e pregătit? Care e vârstă cea mai potrivită? Cât de des se va îmbolnăvi? Ce fac dacă refuză să mai meargă? Cum știu că fost abuzat fizic sau emoțional? Program scurt sau lung? Să caut o grădiniță de stat sau privată? Cu acomodare blândă? Și dacă nu se va acomoda iar eu nu am soluție să îl țin acasă, ce fac?

Da, la teorie suntem toți buni o să ziceți, totuși cum fac față tuturor provocărilor? Cum mă ajut pe mine, unde caut sprijin? Si ce se intampla după acomodare? Copilul meu e la gradinită de 6 luni sau 1 an si nu îi este bine!!

Dragi părinți, vă aștept cu drag la o dimineață de toamnă caldă, cu ceai, cafea, ciocolată caldă și o plăcintă de casă. Sâmbătă 5 octombrie ora 11.00, chiar de Ziua Educatiei. Îmi propun să răspund tuturor întrebarilor pe care le aveti din experiență mea din ultimii 10 ani în care am integrat, acomodat si educat sute de copii. Îmi propun să vă ofer timp și informații, care să vă ajute să consolidați încrederea în intențiile voastre și certitudinea că fiecare alegere pe care o faceți împlinește o nevoie importantă pentru voi.

Aduc cu mine si proaspăt lansata carte, Gradinita pentru totdeauna, care la acest eveniment se va bucura de un pret special!!!

Costuri:
Participarea la Seminarul Copilul, Parintele și Gradinita este gratuita, in limita a 40 de locuri disponibile.

Înscriere și participare:
Pentru a ne împlini nevoile de claritate și predictibilitate în organizarea acestui eveniment, si pentru a asigura un loc fiecarei persoane ce isi doreste să participe, vă învităm să vă inscrieti pe adresa de email [email protected].

Veți primi un email de validare a locului, iar cu 3 zile înainte de eveniment vă rugăm să ne reconfirmați participarea la aceeași adresă de email. În cazul în care, din motive personale intenționați să renunțati la participare, vă rugăm să folosiți aceeași adresă de email pentru a ne informa și anula înscrierea. De locul rămas liber sperăm să se poată bucura un participant din lista de așteptare.

Unde? Tomis HUB Biblioteca Colorata Etaj 3 Tomis Mall Constanta


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 05 Octombrie 2019

Program:
11:00 - 13:00

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL