Cordonul. Film de Animație Ucrainian despre Dragoste Maternă Oarbă

VIDEO. Cordonul este un scurtmetraj de animație creat de urcainianul Olexandr Bubnov, despre dragostea maternă dusă la extrem. Grija excesivă a mamei nu-l lasă pe fiu să devină bărbat. Ajuns adult, copilul interior al acestuia rămâne neputincios și infantil.

Incapacitatea mamei de a da curs relației cu bărbatul întâlnit în tinerețe și o face să nu-și lase fiul să urmeze propria relație și o viață separată de a ei. După dispariția mamei cordonul se rupe însă fiul nu știe ce să facă sau cum să aibă grijă de el pentru că mama lui nu l-a lăsat și nici nu l-a învățat.

Îți recomandăm:

Fetița din Cutie. Poveste Terapeutică despre Încredere și Suport

30 de Întrebări Deschise pentru Copii după Școală

Intrare Gratuită la Muzee din București. Programe de Vizitare, Tarife de Acces, Reduceri

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU